Vi må bare fortsetter å leite vi…

Da er snart enda en uke forbi,og som vanlig er det mye som har skjedd denne uka her i huset.Men ikke av de tingene som vi hadde håpet ville skje da, og det er først av alt napp på en bolig,eller et hus og flytting. Jammen santen skal det ikke være enkelt å få leie et hus.Og langt i fra når det er så mange som vi er . vi leite og leiter,ringer og sender e-mailer og meldinger-men ingenting…Igjen så er det enten noen som var før oss, det er for små hus,eller så vil ikke utleier ha så mange personer i sitt hus,selv om vi mener det vil gå fint.men da velger utleier de andre først.Eller så er det veldig langt vekke…og i dag er faktisk huseiere veldig skeptisk og kritisk til leietakere,og det skjønner vi godt. Man vet ikke i dag hvilke folk man får,og mange har vært uheldig å leie ut til ‘feile’ folk og fått husene og leilighetene sine vandalisert og ødelagt. Og det er jo ikke så greit. og veldig mange krever og referanser.Og klart når huseiere spør veldig mange spørsmål,og de de får høre hvor mange vi er får de fleste litt bakoversveis,og ikke minst det er bare negativt å være mange,å ha mange barn. Det er liksom fordommer mot det. og da er det så mye lettere å si desverre,dere ble ikke valgt . …og klart vi skjønner jo godt det…ikke bare bare å komme 12 pers,og noen ganger 13 pers å flytte inn i et hus…Så det er ikke ‘bare’ å leie et hus liksom. Jo da..hadde vært mye enklere om vi hadde 2 barn da… men vi leiter fortsatt,selv om vi noen ganger er skikkelig leie av å leite,noen ganger har man bare lyst å spy av hele hus jakten…ha ha Men det går over,og vi leiter videre.

Og flere spør og oss om vi har fått eller funnet  hus. Vel ja,vi har ‘funnet’ mange hus vi,mange hus vi synes er helt ok,vi er ikke kravstore,vi tar hva som helst,vi er åpen for alt og er fornøyd med alt. Vi er rett og slett utrolig enkle sånn sett å ha med å gjøre. Men vi har desverre ikke ‘fått’ noen hus,selv om vi har funnet mange ,for som sagt det er ikke bare bare,.Og flere spør og om vi har faste jobber,med fast inntekt m.m for de vil jo ikke ha folk som ikke betaler for seg. Og flere har vært negativ til at pappen er langtidssykemeldt på ubestemt tid. Det er og klart negativt på leie markedet.  Så noen ganger lurer vi på om vi rett og slett skal bare parkere campingvogna uti skogen en plass og bo der…ha ha

 da har vi vårt eget iallefall og vi er vår egen huseier. 

 

Men innimellom all leiting og venting osv,så har vi gjort andre ting.

Flere foreldresamtaler på skolen kan vi legge bak oss.

En ‘god’ time i Tannlegestolen og mange tusen fattigere.ha ha

Faktisk ganske mange julegaver har vi og fått i boks.

for det ble en tur på et kjøpesenter her med jentene i huset.

Veldig greit med storesøsken som vil bære på lillesøster…haha

og tenk at lillesøster her i huset allerede har passert 2 mnd…en blid og våken jente.

Og det føles veldig godt å bli ferdig med en del julegaver, for neste måned som er november begynner  ‘bursdags ruchet’ her i huset,og i desember er det og flere bursdager og andre forberedelser.Så det er veldig greit å begynne tidlig med julegavene ,og ikke minst bli ferdig tidlig.Og ikke minst denne flyttingen da oppå alt. 

Her i huset er det siden høstferien blitt veldig populært å gå med kosedresser.. eller ‘onepeace’ som noen kaller det…

Og Her regnet det høstblader på både store og små…og lillemor vokser…

Et gammelt Trau kan brukes til mangt det…ha ha

så må vi bare fortsetter å leite vi da…en gang må det no nappe…håper bare det ikke er så lenge til da…

Vi blir heller ikke kastet ut herfra da,om noen lurte på det-,men klart det er ikke akkurat så super populært å gå så langt på overtid som det har blitt no,men de vet vi jobber og leiter og at det ikke bare bare å leie noe.

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Aner ikke hvor i landet dere leter, men lykke til i jakten på bolig.
   Og de bildene av den lille jenta og trauet var bare utrolig fine

  2. Hei på deg Brit: vi ønsker først å finne rundt her vi bor,så slipper barna å bytte skole.Og det er i Buskerud og Vestfold fylke.Har og sett litt på Telemark.
   Men åpner deg seg ikke noe rundt her må vi flytte lenger vekk og de må bytte skole.Men det har vi og prøvd å høre både sørover og østover.uten resultat. Tusen takk for gode ord snille deg. Ja trau kan brukes til mye det…haha ha en fin helg til deg og dine??

  3. tusen takk Anonym: kommunen har ikke store nok boliger for oss desverre. så vi må finne andre måter å få igjennom et bosted.Nav hjelper kun med midlertidig løsninger,i akkutte behov-så ikke mye hjelp derfra heller.det beste av alt var å få kjøpe en eiendom.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg