Ble det et ja eller ble det et nei??

Vel da kan vi vel si at litt spenning er lettet av skuldrene her,men ikke helt enda.Det har vært en litt spennende uke dette,for på søndag som var såg vi en fin eiendom som skulle leies ut,som låg både landlig og nær skog og mark . Det var absolutt noe som passet for oss som har så mange barn i familien. For det å bo midt i et byggefelt er ikke helt egnet for oss. men det går helt fint altså,vi synes det er midt i blinken for oss å bo litt for oss selv..ha ha Det er noe vi fokuserer og på,og har ønsket.

I alle fall dette stedet var langt fra folk,og var et lite småbruk, men klart vi regnet med at et slikt flott sted ville nok mange andre og ha. Og siden det var så mange som også ønsket å leie dette stedet,så skrev likegodt eier i annonsen at de som var interessert skulle skrive kort en melding om hvem de var,og litt om hvorfor akkurat de var interessert i dette stedet,og så skulle han gå igjennom e-postene i løpet av uken. Og klart vi håpet hver dag at han kanskje ville velge oss.Vi såg og at dagen etter var annonsen fjernet pga stor pågang,og den var ‘merket’ med utleid. Og det var nok og for at han ikke ønsket at ikke flere kontaktet han.

 Og dagene gikk,og det kom ikke noe svar…Vi lurte klart lenge på om det ble JA eller om det ble NEI…og vi var klart spent…

 

hm…hm….flere her som lurte veldig på om vi ble valgt ..

 

 

Vi visste og at det var mange andre som var med…i alle fall oppi 100 pers…så det var langt i fra noe selvfølge at det skulle bli oss.

Men så tenkte vi at no er uka snart slutt og vi hadde ikke hørt noe,så jeg tok likegodt å sendte eier en vanlig sms på telefonen. vi kunne ikke vente så mye lenger.

 

Hei 

Vi lurte på om eiendommen er fortsatt ledig,eller om den er utleid.

Og så lurte vi på om du svarer de som har sendt henvendelser. 

Mvh Vabø

 

det gikk ikke mange minutter før det kom et svar.

 

Hei

Stedet er nok leiet ut som det fremkommer i annonsen.

Og nei,desverre jeg verken kan eller har tid å svare alle henvendelser som kom. Det var nemlig over 300

Mvh

 

Så da ble det verken Ja eller nei på oss da…mest sannsynlig ble den e-posten vi sendte og fortalte hvem vi var og hvorfor vi ønsket den eiendommen aldri lest. Så blant de 300 andre så ble ikke vi valgt heller. 

uhu…det var jo kjedelig…men men...

No er klart den spenningen over,men vi jakter videre vi,kan jo ikke gi opp av den grunn, og det var nok ikke den eiendommen vi skulle ha da…

Tommelen opp for en ny plass…

 så det blir jo litt spennende videre da likevel,hvor vi havner til slutt. Og ingen her er sure eller trist av den grunn,vi smiler og har virkelig troa på at det ordner seg etterhvert. 

– S M I L –

så her fortsetter pakkinga,og det er nok av kasser og søppelsekker som skal fylles i. 

En ny ladning med kasser er hentet fra Kiwi

Og gutta sorterer i lekene igjen,her skal de to rommene tømmes.

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

10 kommentarer
  1. Jamen timer har gått … ? ! Nå er det vel helt klart hva dere har landet på, tenker jeg!
   Husrom med bad og kjøkken blir det sikkert…. Vel, Vel Jeg håper og tror at valget er tatt!
   Lørdagsklem! Gud med dere!

  2. Du snakker så godt og pent om Gud. Tenk om Gud kunne vært like snill med dere og hjulpet dere i jakten på hus? Det hadde dere fortjent! (Og jeg MENER det altså!)
   Er det ikke lett å miste troen når dere har så mye motgang?

  3. denne overskriften er liksom en fortsettelse på det forrige innlegget Torunn:

   om vi fikk et js eller nei på det huset vi ønsket å leie.
   men saken var at vi gikk ikke et svar i det hele tatt…

   så de som har fulgt med skjønte nok overskriften… fortsatt fin helg til deg.?

  4. kjære deg Bjørg: Vår eller min tro på Gud er mer en tro. det er en visshet og et personlig forhold til Gud. jeg har kjent Gud hele livet og jeg er vokset opp i et kristent hjem, og både i min oppvekst og i voksen alder har vi utallige ganger sett Gud høre bønn og gjøre mirakler.og opplevet hans store omsorg. så den troen kommer jeg aldri til å misste. Men Det står i bibelen at Guds tanker og veier et større enn våres veier og tanker. så vi må bare stole på at han har kontroll. og vi er hans barn.Guds barn han er vår himmelske pappa og han har alltid det beste for sine barn.
   og Gud hører bønn ,men det et ikke alltid han svarer slik vi tenker. men han svarer.det har vi opplevet gang på gang. og mange andre og. så hus vil det bli uansett. garantert. ????????

  5. det går veldig bra Silje Kittilsen: da finnes det noe annet. Drømmehjemmet har vi egentlig funnet,men får ikke lån da. så derfor må vi leie inntil videre. men det blir nok bra til slutt. det må vi klart tro ja. god søndagsklem til deg

  6. Skjønte overskrifta jeg 🙂 Og håper inderlig dere snart får et hus med plass til alle sammen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg