Klart vi er spent og….

Vi har de siste dager fått noen henvendelser fra ulike folk som følger oss at de er veldig spent på hvor vi kommer til å havne,no når vi må flytte ut. De kan rett og slett bare ikke skjønne hvordan vi klarer å vente. om ikke vi selv holder på å sprekke for vi er så spent…ha ha  Vel vi må nok si vi er temmelig rolige oppi det hele altså,kanskje for noen kan vi virke litt naive,at vi liksom ikke bryr oss så mye. Men det er ikke rett iallefall… Klart vi bryr oss utrolig mye,og vi er veldig opptatt av dette hver eneste dag,og mange ganger om dagen. Og ja vi tenker og hele tiden på det og lurer fryktelig på hvor vi faktisk vil havne til slutt. ha ha Men vi er rolige…stresser ikke i det hele tatt….men klart spent.

Ja her tar vi det rolig.De små leker og de er ikke litt bekymret for at vi skal flytte om få dager…

 så ja vi er også spent. Og barna her spør flere ganger hver eneste dag,de er og spent.

” Mamma hvor flytter vi egentlig?’

 ” får vi det huset?”

“eller får vi det andre  huset?”

 Noen ganger skjønner de lite og er litt forvirret oppi alt. For en gang var vi på visning på en eiendom som vi ville kjøpe, så har vi sett på noe annet i seinere tid,og no har vi fokusert på å leie…og gjengen her henger ikke alltid med. Og det er jo ikke rart- og noen ganger siste mnd har vi vært litt forvirret vi og. Men uansett,både vi og gjengen her er i alle fall veldig gira på å flytte,og alle gleder seg til det. Og det er i grunn det aller viktigste da…ha ha 

og klart etter at vi såg den fine eiendommen som skulle leies ut,så har vi absolutt vært veldig spent på om vi ble valg,siden det var så mange som hadde henvendt seg, og vi har liksom gått å ‘ventet’ hver dag på svar…og vi har og tenkt..

hva om vi ikke ble valgt? .

hva skal vi da satse på?

har vi da noe annet på ‘hånd’ ?

vel ,vi har jo bare måtte håpe på det aller beste,og på et positivt svar,men samtidig tenker en og at, ja ja blir det ikke oss,så finnes det noe annet da…Så denne uka har vi virkelig tatt en dag om gangen. 

Men vi takker klart alle som ønsker oss dette og som ønsker oss all lykke,det setter vi veldig stor pris på. For noen ganger kan man føle at en står helt alene med ting. men flere kommer og å sier at de vet hvordan det er å stå i en slik presset bosituasjon,for de har kanskje vært i en slik situasjon selv. Og det betyr absolutt mye. At andre vet hvordan det er. 

Og det har vært en sommer og seinsommer der en har til tider følt at det vi står i er ganske tøft,men vi har måttet hele tiden og mange ganger tatt valg for hvordan vi vil ha situasjonen. Er det noe poeng å stresse,være bekymret,forvirret,nedfor eller motløs for situasjonen… Nei langt i fra. Det er liksom noe ingen tjener på og det hjelper overhode ikke,men å være positiv, være fylt med tro og håp,gir en trygghet og en visshet på at ting vil ordne seg. så det er der vi har befunnet oss. og det er noe som heter at gjennom tøffe situasjoner går en alltid styrket ut. og det er absolutt noe sant i det. Og t.o.m være takknemlig oppi slike situasjoner  er ikke alltid lett,men og et valg,som gir gode resultater. men vår tro på Gud og å stole på Han at han er med gjennom ulike vanskeligheter en kan møte i livet på godt og vondt betyr og veldig mye. Og det er nok derfra roen og tryggheten vi har oppi alt kommer fra. 

Altså her stresser vi ikke …vi tar det rolig…vi har det så bra og har godt humør både store og små… 

 

Så vi er trygg og rolig selv om vi ville få et negativt svar,at vi ikke skulle vi valgt. Like mye som at vi ble valgt….

for en sjangs for at vi ble valgt var klart liten,et stort mirakel ville det bli uansett.For det var veldig mange som hadde kontaktet eier,og hvorfor skulle han akuratt velge oss.

 

Det er no langt i fra noe selvfølge...og no nærmer det seg…kommer svaret i dag,i kveld?…eller kommer det i morgen…? eller kommer det ikke svar i det hele tatt….

vel… vi må bare rett og slett  vente litt til da…være litt til tålmodig…så får vi bare ta det derfra…og så er det bare å følge med….

og ja vi sover godt alle mann hver eneste natt,ha ha

selv om det er veldig spennende om dagene… 

 

 

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK; ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

8 kommentarer
  1. ååå tusen takk mimremor: ja vi kjenner no at det hadde vært godt å få landet litt…ha ha så det får vi fortsette å tro og håpe… god klem til deg. Takk for gode ord.

  2. Kære Esther
   Hvor er det dejligt at læse hvor taknemmelige I er. Det er nemlig den eneste vej frem til lykke og glæde i denne verden
   TAKNEMMELIGHED
   Så skal tingene nok falde på plads 😉
   Jeg vil ønske jer en ny dejlig uge, og sender varme tanker om et nyt dejligt hjem til jer.
   Klem
   Lone

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg