Tid for en kontroll….

Man kan ikke annet si enn at de her ukene siden Lille mor kom til oss har gått rasende fort. Hele 6 uker ble hun i dag,og da var det klart tid for en 6 ukers kontroll på Helsestasjonen på denne lille jenta. Egentlig var Helsesøster litt spent på om vi kom i det hele tatt på 6 ukers kontrollen,for hun visste ikke sist jeg var der,som er 5 uker siden sist,om vi hadde flyttet. For egentlig må vel hun helsesøstra lure litt på oss,for vi har sagt i allerede 1 1/2 år at vi skal flytte…ha ha  og både når jeg var på forskole  kontroll med både Aron og Leah ble det samme sagt…så hun tror nok snart ikke på oss lenger…ha ha 

Og i dag kom klart dette tema opp igjen,for neste gang lille mor skal på kontroll,som er 3 mnd,så skulle det skrives ny time,for flytter vi fra kommunen så vil vi og bytte helsestasjon. Og da er det ingen poeng å gå her vi går no lenger å få time her.  

Ja ja jeg måtte jo bare si at det nærmer seg i alle fall en flytting for hver dag som går…..ha ha   så vi får vi bare ta det etterhvert. 

I alle fall denne lille jenta har virkelig vokset på de her 6 ukene,og det er og både på lengde og vekt. Ellers er hun mye mer våken og oppmerksom,gir så fin kontakt ,smiler og prater i vei. Og det er veldig artig å se utviklingen. Også resten av gjengen her i huset synes det er mye mer stas med lille søster,for no smiler hun mer,følger med,spreller og veiver med armer og bein mye mer. Og det er veldig morsomt. 

 

En veldig blid og våken Lille mor som smiler og følger med mye mer enn før.

hun koser seg når vi snakker og synger til henne…

….og morsom er hun også når hun sperrer opp øynene…ha ha 

i allefall dagen i dag for denne lille jenta startet med å være med ned i bruktbutikken,og litt utpå dagen,bar det i vei på helsestasjonen. 

vel denne jenta sover godt i vognen,vel uvitende at hun skal på helsestasjonen.

Men desverre den søvnen ble det lite av,stakkars liten,for her skal det veies og måles. så da måtte hun vekkes,og ikke minst kles av…

var veldig mange mødre og beibier på hesestasjonen i dag,for det var dagen for veing,måling og barnelege,og då hadde de samlet alle. 

Iallefall Lille mor her har lagt på seg ca 1 kg siden hun ble født,og vokset ca 6 cm…så det er en pil oppover i alle fall på kurven. men det er heller ikke noe å si på appetitten.ha ha Vel målene måtte skrives på en gul lapp, helseboken er desverre pakket ned i en kasse…ha ha   sånn er det å være i flytte modus…

Etter veiing og måling bar det i vei inn til barnelegen. Her har vi vært før,for samme Barnelege fikk hilse på Leah på forskolekontrollen før sommeren.

og no var det lillesøster som fikk et møte ,og det ble både lytting og kikking i ører/øyner. Kjenne på hofter,armer og bein. Og det var en frisk,fin og sterk jente…

jammen fikk barnelegen et smil og før vi gikk ut …

 

‘Giv me five’

og så ble det en tur inn til Helsesøster,for litt flere undersøkelser og spørsmål om den lille…både kontakt,søvn,amming,helse osv Og her og var inntrykket bare bra..en fin lita jente,som alt var bra med.

Og så er det og slik at de små no skal få vaksine når de er 6 uker,og ved 3 mnd. Og det er vaksine som gies via munnen. og det forebygger et diare virus.

og det gikk og så fint…

og denne lille jenta var blid hele tiden,og helsesøsteren fikk mange smil,og t.o.m en fin samtale fra henne…ha ha 

men så var plutselig en god time gått,og vi var klar til å gå,

på med klærne,no skal det bli godt med en lur i vognen igjen…det kan virkelig ta på å være på kontroll altså..ha ha 

og det gikk ikke mange minutter etter at hun kom i vognen før hun var borte vekke i drømmeland….vel uvitende om turen på 6 ukers kontroll på helsestasjonen. 

…og ingenting er vel skjønnere enn et lite sovende vel fornøyd barn…synes hun smiler litt i søvne her…ha ha 

 

 

 

 

 

Da får vi gå hjem å lage middag og hjelpe skolebarna med leksene,pakke litt mer,og legge de minste…så var denne dagen over…

 

 

Følg oss Gjerne på : ‘ Huset med de 11 barna’

 

4 kommentarer
  1. Gud velsigne dere med den skjønne jenta 💖👍flotte bilda …gleder oss mye se alt går te SEIER I JESU KRISTI NAVN ..HALLELUJAH 👍👍💃💃🤗🤗🤗masse klemma te alle
   …bi sååå glad lese på blogg , hipp hurra 💃💃💃💃💃💃💃💃💃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg