Noen ganger skulle tiden stått stille….

Noen ganger skulle en ønske at virkelig tiden stod stille,og noen ganger ønsker en at tiden skulle gått så mye raskere. Og minst 11 ganger har jeg virkelig ønsket at tiden gikk iallefall litt saktere. Og da tenker jo en klart på de her søte små barna våres. (jaja noen  er store da…haha…)

Den tiden de er små, går så alt for fort desverre. De kunne gjerne vært små dobbelt så lenge minst. ha ha. og det er nok flere som er enig der.Men no er det jo slik  at en kan ikke gjøre så mye med den tiden da, og da må en bare nyte og få mest mulig ut av den tiden vi har og kan disponere. Og både gode minner og bilder er absolutt en fin måte å ‘ikke glemme’.men huske…

Det er desverre ikke lenge de er så små og uskyldige …plutselig løper de rundt…eller begynner på skolen…

men klart at barna vokser og blir større,utvikler seg,blir selvstendige osv…er klart det er en veldig bra ting ,og det er naturen og livets gang. Og så er det jo noe som heter Hver tid og hver alder har sin sjarm,og det er absolutt så sant så sant. Tror og at barna setter stor pris på å bli større og eldre,få lov til mer,oppdage,utforske og prøve. Og det er uten tvil både positivt for både barna og de voksne.
Men de helt små barna de lever jo bare i nuet…de er rett frem,er seg selv, helt uten tanker om fremtiden på verken godt og vondt,ingen bekymringer i livet,de er livs nytere,
glade,tilfreds …og de kan vi absolutt lære mye av….

…ja noen ganger skulle Tiden stått stille….

 

ja hu her har det sååå godt….

Bare barna får det de trenger av kjærlighet og omsorg og fysiske behov,så har de det veldig bra.
Men så var det den tiden da….ikke helt skjønner vi alltid hvor den blir av,men man ser det virkelig på barna at tiden flyr. Og i dag er allerede minstemor her i huset 4 uker….

ei lita blid jente….

Tenk at allerede i 4 uker har vi hatt henne,at for 4 uker siden kom hun til oss….og bare om 3 dager er hun 1 mnd gammel…for en mnd og 4 uker er ikke helt det samme…

Og vi var jo alle veldig spent på om det var gutt eller jente,hvem hun lignet på…hvem hun var i det hele tatt…ha ha
og ja vi har lært henne å kjenne på de 4 ukene,vi har blitt veldig glad i denne lille prinsessa,og vi kunne aldri for alt i verden vært henne foruten.

ei lita tulle som følger med og  søker oppmerksomhet..

 Vi er virkelig glad og takknemlig for alle våres barn,og kunne aldri vært foruten en eneste en av de. Og det tross så mange ulike personligheter, ulik alder og sjarm på hver enkel av de. De er morsomme både de små og store, sier mye morsomt og rart,det er noe nytt å se å oppdage til enhver tid,de forandrer seg, og det er virkelig artig å følge med på.
De gir oss mye glede,og en ser og at søskena seg i mellom gir hverandre mye glede.
ja den lille tulla her har siste uken virkelig fått trimmet smilebåndet,og det har vi ledd av mange gang..Hun smiler og lager så mange koselige gurgle lyder,kikker,følger med og virkelig søker mye kontakt…Og her blir hun vant med en barneflokk som skuer på henne,ler av hennes gode smil,gurglelyder og veiving med armer og bein…de synes bare hun er så søt.

 

Det er stas å smile,lage gode lyder og sprelle med armer og bein…

Og minstemann her i huset er en skikkelig flink og omsorgsfull storebror. Han hjelper,gir beskjed,synger,snakker,holder m.m Og jammen er hun heldig denne lillesøsteren som har så mange omsorgsfulle storesøsken…hun er virkelig superheldig.

 

En storebror som er så flink å passe på lillesøsteren sin…

godt å ligge ved siden av storebror…

Og være mange barn i en familie er langt i fra noe ulempe,nei de er faktisk veldig heldig. Jeg skulle virkelig ønsket at jeg vokset opp med mange søsken,for jeg var minst og var veldig mye alene oppover alle barneårene. barn har virkelig glede av å omgås andre barn.
så det er en rolig og blid lita tulle vi har. Det er mat og søvn det går på for det meste,og hun legger fint på seg,er litt våken innimellom og da smiler hun ,men elsker å ligge i en armkrok…og det er det ikke mangel på her i huset i alle fall..
.

Tenk 4 uker allerede…og hun har blitt litt større ja…

..og gode kinn og dobbelhake…haha…

ja alt denne lille prinsessen er med på…ha ha

men hun sover seg gjennom det meste hun…og med en mamma som liker å ta bilder så blir det slik…ha ha 

 

 

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

7 kommentarer
  1. Vakkert innlegg og noen ganger skulle tiden stått stille 🙂
   ser du innom meg og leser dagens innlegg Å være Original.
   Ha en riktig fin kveld
   Fra Sissel

  2. Åhhh så dejlige billeder kære Esther.
   Hvor er minstemor en yndig lille prinsesse. Og sikke en dejlig og beskyttende storebror. Jeg er sikker på alle jeres børn er utroligt omsorgsfulde og kærlige. I har opdraget dem godt ❤️😜
   Rigtig god dag til jer
   Klem Lone

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg