Det ble en gledelig overraskelse …

Ja det ble virkelig en gledelig overraskelse for 9 åringen her i huset William Leander. Han hadde bursdag 2. pinsedag, og vi hadde planlagt en god stund denne overraskelsen. Og som jeg har sagt før så har vi valgt dette året å gi barna overraskelser eller en opplevelse når de fyller år, enn en gave. Og til no har vi sett at det er virkelig noe barna har settet pris på. Gaver til barn i dag er ofte bruk og kast, og enda en ting i all overfloden. og ikke alle barn setter så stor pris på en ting blant andre ting. En opplevelse er både minnerik, gir kvalitetstid sammen, og noe man kan sette mer pris på. og ikke minst som her, at det er er ting kanskje barnet har lenge ønsket, drømt om og har hatt lyst til. 

Så denne gangen ble det overraskelse tur til Tusenfryd. Tusenfryd er en fornøyelsepark utenfor Oslo, og alle slike parker er jo veldig dyre, men jeg har spart og planlagt, og brukt rabatter m.m så da ble det en rimelig og fin tur for alle. 

Og ikke minst bursdagsbarnet William ble veldig glad og takknemlig for denne gaven. Det var virkelig noe han hadde drømt om,men ikke tenkte en tanke på at det ville bli virkelig. Og ikke minst alle andre barna her i huset fikk ta del i denne overraskelsen.

Hele gjengen klar for en fin, varm og solrik dag i Tusen fryd!!!! Men det ble faktisk et par regnbyer innimellom…men det tåler jo slike hardføre vestlendinger som oss ha ha men det som er så positivt med Østlandet er at regn er noe som går fort over….

og må bare tilføye at vi er veldig stolt og utrolig takknemlig  for denne gjengen. Vi har det veldig fint sammen, og det er en stor glede å være sammen. 

Og gjett hvem som gledet seg mest…????? 

 

Vi har vært her en gang før, men det er 2 år siden sist, da bodde vi utenfor Bergen, og vi passet hunder i flere uker for å spare til den turen ned hit. Da fikk vi være her flere dager. 

I dag får vi bare en dag, så den må utnyttes max….

 


 

Emilie og Aron må sjekke ut alt som finnes i Parken…

åååå no vet jeg hva jeg vil prøve først sier Aron….

RADIOBILENE !!!!

Og etterpå ble det tur med storesøster og de tre minste på bestefars bil…det var minstemann sitt ønske…han elsker alt med 4 hjul…
 Og mens de søte små gjorde mye sammen med storesøster og pappen, så gikk de store gutta med storesøster og tok de aller tøffe tingene….denne her blir man jo bare svimmel av å se på…ha ha 

ellers forsvant de og vi såg knapt noe til de…

ååå så måtte jo vi hilse på ‘ Fryd ‘ da…..den koselig Tusenbeineren,som parken har navnet etter…

og ‘Marihønen’ er absolutt en favoritt da…og t.o.m Leah husket den for 2 år siden, selv om hun var 3 år da…..


 

Og så skulle noen i gjengen ta ‘båten’…og den var dessverre minstemann for liten til…da får vi bare se på da…

Men ‘western toget’ det måtte de prøve…først ville ikke minstemann, men etter å ha sett på noen ganger, ville han likevell….men litt skummelt var det synes han da….

…det var litt tryggere med dette stillestående toget…ha ha 

Og så måtte vi nedom til vannskliene  å se på…minstemann var jo alt for liten til de, men de store her og de store gutta, de hadde jo prøvet alt det der.

..Men det var i alle fall veldig arti’ å bare se på da….og ikke minst her var det bare å holde avstand ellers kunne man få en stor dusj…

Og et av høydepunktene var den  kjempe  gøye  dissen/husken da….

vel…skulle man tatt med alt vi gjorde og alt vi prøvde…..og ikke  minst alle bilder så hadde det blitt et veldig langt innlegg, men dette var bare noen smakebiter fra den fine dagen alle hadde her.

Tusen takk for denne gang Tusenfryd… og er det en mulighet for at vi kommer igjen så gjør vi gjerne det altså.

Uansett, denne gutten var i alle fall veldig glad og fornøyd med bursdagsgaven og overraskelsen han fikk…denne vil han leve en stund på, og ikke minst så har vi mange fine bilder å se tilbake på. 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 10 barna’


 

9 kommentarer
  1. Så flott gave å få! Kjempefine bilder av ein herlig gjeng. Eg berre lurte på korleis dåke gjer det med stor familie når det kjem til det å kjøpe alt mulig i parken som frister. Me har 5 barn, og er me på plasser som dette så syns eg ofte det blir så mykje grining og masing på at dei vil ha alt mulig. Is, godteri, bamser, sukkerspinn- ja mykje som frister. Men så er det jo det p VÆRE der og få billetten som er opplevelsen og noko stort i seg sjølv. Ser ut som dine er veldig fornøgde og glad så eg berre lurer på korleis dåke gjer det 😃 Klem

  2. kristina johannesen: ja har sett det problemet hos mange, at barn vil ha alt mulig som de ser. Men her har vi aldri hatt det problemet faktisk. men skyldes nok at vi har aldri kjøpt noe, noen sinne, noen gang, liksom ha ha sånn fra begynnelsen av. på slike plasser . så her har de aldri maset eller spurt etter sånn faktisk. men jeg er veldig opptatt av, og alltid tatt med god niste på slike plasser. denne gangen baket jeg pizza som jeg hadde med, t.o.m hadde nysteikte baguetter med godt pålegg, plate sjokolade, chips, sjokolade kjeks, brus, og på vei hjem fikk de kjærlighet på pinne. og slik er det alltid. og det kan være ting man har liggende i skapet eller har kjøpt over tid.som man tar med. så uansett hvilke turer vi drar på så har jeg alltid rikelig med mat m.m mer. og når vi er så mange så går det mye mat spesielt på turer…noe med den friluften…ha ha og da har de ikke behov av annet. om de skulle spørre for eksempel om popcorn m.m så sier jeg bare at det kan vi lage når vi kommer hjem…eller at jeg faktisk har det med i sekken,for vi poppet micropop før vi dro. men ellers så vet i alle fall de fleste barna her at på slike plasser er det og veldig dyrt,og vi ,hele gjengen er veldig opptatt av pris. så vi regner på ting…og ser hva som lønner seg..og alle einnser at å kjøpe på slike plasser lønner seg overhode ikke. men så vet og barna at vi har ikke så mye penger og med så mange vil det koste mye….Men andre folk i dag har jo penger. det ser man jo på alle plasser. men her er det absolutt opplevelsen som er i fokus…de glemmer mye alt om som lokker for det fokuseres på en ny aktivitet og å skal man skynde seg. så nøkkelen er TA MED !!!

  3. kristina johannesen: hadde og frukt med…banan ,eple,appelsin og oppskjært vannmelon i matbokser…og det er alltid populært.. gjerne en tyggispakke,så har de noe å tygge og ‘smatte’ på…så har det søt behovet innakt..ha ha

  4. kristina johannesen:er nok noe jeg har tatt med fra egen barndom,husker mamma hadde alltid mye godt med når vi reiste på turer…nysteikte rundstykker,egg og ost og skinkepålegg… og ikke minst chips…det hjalp og om en ble kvalm i bilen. ( og alltid melkesjokolade…ha ha… ) så jeg har alltid gjort det slik og. og derfor er det slik og at når vi en sjelden gang stopper på feks MC Donalds så setter de så stor pris på det…ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg