Vi var veldig spent på om det var en eller to ‘der inne..’.

 

Vi må bare igjen takke alle så hjertelig med alle gode ord og gratulasjoner,det varmer og betyr veldig mye.vi er helt overveldet over så mange positive som gleder seg sammen med oss. 😉

Her har vi i alle fall  vært aller mest spent på om det er en eller to der inne. Det er en viss sjangse for att de som har fødd  mange barn kan være så heldig å få tvillinger. Så når det var tid for ultralyd ville jo det vise om det var en eller to det inne.

jeg har så og si alltid vært sein med å gå enten til lege eller jordmor for å få henvisning til ultralyd, og andre ganger har det liksom enten vært sånn i siste liten eller sånn akkurat litt for sein…haha  og selvfølgelig intet unntak denne ganger…har liksom bare ikke kommet så langt å få gjort det…er alltid noe som skjer og tiden går noen ganger sånn full fart…så man tenker på helt andre ting oppi alt.

I allefall fikk jeg ringt for time til jordmor da…Men nei,der var det så fullt att jeg måtte vente noen uker på ledig time. så då var det å ringe legekontoret og der fikk jeg time  før…

så kom dagen jeg hadde legetime.og jeg går jo aldri til lege,men dette er en fastlegen som vi har her, som pappen har gått en del til,så kan vel si att han kjente til ‘Vabø’ navnet sånn etterhvert.ha ha  og det er heller ikke så mange her i området som heter akkurat det heller.  Jeg satt og ventet i korridoren,og når det ble min tur og vi hilset på hverandre ,så sa han bare..’å du ja…ja det er jo dere som har så mange barn. så du er sånn synlig gravid du no då’…

ha ha …vel  vet no ikke helt hva han mente med det da… men han fikk sendt en hastemelding til Kongsberg sykehus for ultralyd iallefal….. så skulle de ringe meg for en time. jeg tok de blodprøvene man skal ta, og så gikk jeg.

Det som vi aldri har opplevet oppover mange år, og med alle barna vi har fått er att verken leger eller jordmødre vi har hatt kontakt med har vært negative til att vi har valgt å få så mange barn….og det er verken jordmødre på ultralyder, barneleger, eller jordmødre/barnepleiere på føden m.m  Og slik skal det være og. Selv om man ofte har hørt historier der mødre/fedre  har blitt anbefalt å ta abort av både leger og jordmødre om det blir for mange barn, u planlagte svangerskap  eller av andre årsaker. vi har bare fått positive tilbake meldinger.

 

så  dagen etter  ringte de fra Kongsberg sykehuset. om jeg kunne komme samme dag … joda det gikk bra.

da vi kom dit måtte vi vente litt på gangen, men så var det vår tur. en koselig jordmor  møtte oss,og så var det mye spørsmål og utfylling av papir. De hadde meg ikke i registeret der ,men det er jo ikke rart for de ligger nok i Bergen og på Haukeland sykehus. så da var det å ramse opp alle de 10 barna, vekt, fødselsår/dag, normal/unormal fødsel, om de kom til termin ,før/etter osv osv…og hun var  imponert over att jeg husket alt. ha ha  men hun var og veldig positiv over att vi velger å få så mange barn.hun synes det var flott… men hun hadde ikke hørt att noen hadde fødd på kongsberg sykehus med så mange barn før…så det var første gang…det synes de var stas.

 

 

så var alt klart for undersøkelsen, og da var det bare å legge seg oppå sengen. vel der viser det seg ett levende barn…så det var ingen tvillinger altså…ingen ekstra luring som gjemte seg nedi ett hjørne…ha ha . og  alle mål var flotte, alt fungerte som det skulle, det var ett flott og friskt barn der inne…Men det var en han eller en hun som likte å gjemme seg,var overhode ikke interessert i å vise seg frem med andre ord…ha ha     så det ble ikke noe bra bilder å ta med seg…men men de hjemme gledet seg iallefall til å se bildene.Man har liksom noe å forholde seg til da…

vi  klarte å se at det var en liten søster eller bror der inne…det var jo det viktigste…

 

en som liker å slå salto og ligge opp/ned…ha ha 

Å få høre og se at alt er bra, hjertet slår, armer og ben og alt fungerer som det skal,att det er ett friskt og fint barn er virkelig en stor stor glede. Det er overhode ingen selvfølge,man skal absolutt være så takknemlig for slike gode nyheter…alt for mange sier…jaja bare barnet er friskt er de glad…det er feil å si slikt. Alle barn,uansett er like verdifulle og unike,om det har kromosomfeil,eller andre unormale tilstander.de har like mye livets rett. 

Da var undersøkelsen over og vi ble ønsket lykke til videre de neste mnd,og hjertelig velkommen tilbake når fødselen skjer.

Termin ble satt til 8.aug, så da blir det ett  litt sein-sommerbarn.kommer vel an på om det kommer før termin eller etter.  Da er det 4,5 mnd igjen til vi får hilse på den lille.

‘En HAPPY PAPPY ‘….att han atter en gang skal bli pappa til en liten gutt eller jente er bare stort…så han er virkelig stolt…

 

Vi har alltid hatt som ett prinsipp her at vi vil ikke vite hva det blir,om det blir en gutt eller en jente. vi har aldri visst det med noen av barna,og intet unntak denne gangen. Vi ser på det som ‘å IKKE åpne julegaven før jul ‘ liksom. ha ha .Det er jo det som er det spennende,om det blir en gutt eller jente. Uansett samme hva det er,velkomment og svært ønsket er det uansett,og det er mye artigere heller med en konkurranse  om hva det blir, som vi pleier ha her hjemme.ha ha  Det engasjerer virkelig de andre barna. Uansett en flott tid har vi i vente,det går mot vår og lysere tider,og det er en av de aller beste årstidene.

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 10 Barna’

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg