Familien Vabø’s Lykke oppskrift….

ALTSÅ dette ble overskriften som ble  laget av en hyggelig ‘hjemmet’ journalist. ” Familien Vabø’s Lykkeoppskrift……

Så Pr. no i butikkene før jul  finnes en historie om oss i siste ‘Hjemmet’ ukebladet. Så om det er en interesse for noe å lese det, så er det bare løp og kjøp som gjelder…ha ha 

Det er i salg no.

Det hele begynte den gang jeg kom i ‘Drammens Tidende’ her øst for Bruktbutikken, det var ett innlegg som ble skrevet om ‘tibarnsmoren og mor godhjerta’-          Det var da en journalist fra ukebladet  ‘Hjemmet’ som kom over denne flotte omtalen det stod i avisen… Dette synes altså denne journalisten hørtes ganske interessant  ut,og tok kontakt…og vi ønsker jo alle velkommen vi, så hun tok med seg en fotograf og kom til bruktbutikken en dag vi hadde stengt. Hun hadde så veldig lyst å skrive en repotasje  i ‘Hjemmet’ om oss. Ikke spesielt om att jeg jobbet frivillig i en bruktbutikk, men å ha så mange barn, om hvordan det er, og om samhold barn mellom m.m Og så dukket det jo opp både att vi hadde flyttet nedover for å gjøre noe annet, att Pappen i huset ble syk, ja var omtrent dødssyk osv osv….

og vi vil jo ikke være vanskelige eller uhøflige, men hyggelige og imøtekommende, så vi fortalte gjerne vår historie vi da…og hun var jo veldig imponert da, om hvordan vi takler alt dette…Men alt bygger jo selvklart på en tro og ett håp…og det er utrolig hva man kan klare bare ved de to nøkkelordene.

En titt inni bladet….

Journalisten er visst veldig glad i både bruktbutikker og bruktfunn ,så hun kjøpte flere ting hun før hun dro igjen.

 

Må vel si att det var vel mye bra skrevet i den artikkelen da…liksom litt for bra…haha…men det er jo ikke våres ord eller tekst, men journalistens da, og når hun var både positiv og samtidig veldig imponert over alt……ja da ble det nok en artikkel utifra det.

så journalist besøket tok noen timer, og det ble en del bilder både her og der fra fotografen, noen helt ok og andre mindre bra…ha ha 

Fotografens bilde….

Rebekka og de to minste…

 

 

Som alltid med fotografer så er det mye venting….

Men poenget vårt med å være med på denne reportasjen er å viderformidle ulike verdier. att å være bekymret hjelper lite og ingen verdens ting. att det er godt å ha en tro, en tro på Gud,det er trygt og godt gjennom utfordringer og stormer som møter en i livet. Att det trenger ikke være noe negativt å få mange barn, selv i en verden som har store og høye krav og forventninger. de er en gave og stor velsignelse.ikke ett problem.Att man aldri må gi opp verken håpet eller drømmen. Att det å følge hjertet er viktigst. Det vil man få igjen for før eller seinere. Att lykke og rikdom i livet er verken penger eller verdier på ting, men noe mye mer meningsfylt og verdifullt. og ikke minst være takknemlig hver dag for det man har. og ikke minst å få være med å gjøre noe meningsfullt, ikke bare gå å ‘surre’ vekk livet, men våge å satse, å gjøre ‘noe’, tross att omstendigheter kan se umulige eller vanskelige ut.og tror vi fikk formidlet det og gjennom reportasjen.

Det var veldig koselig att journalisten tok kontakt med oss og ville skrive vår historie pr.i dag. Så tusen takk til henne for det.og Tusen takk til Hjemmet som ville trykke vår historie. 

 

Det ble mye bilder og ikke alltid like lett att alle ser rett frem..haha.

 

FØLG OSS GJERNE  PÅ FACEBOOK ;’Huset med de 10 barna’

6 kommentarer

Siste innlegg