flinke barn og en tankevekker for mange

De 5 skolebarna her i huset som går på samme skole har øvd i flere uker, for de skulle fremføre en flott julekonsert for alle foreldre/besteforeldre. Så b.l.a noe av hjemmeleksen de siste to uker har vært å øve på ulike sanger. vi gledet oss veldig,og var spendt på om de var like flinke barn på denne skolen som på den andre vi flyttet fra.for der var de veldig flinke og alt som ble fremført var høy kvalitet på.

5 barn har allerede møtt over en time før,og etter kommer mor,far og tre andre.som gleder seg å se på….

Det er fult hus og vi inntok plasser på galleriet.

 

det hele begynte med julesangen ” JULEPRESANGEN” av Alf Prøysen- om jensemann som snikret til mor…absolutt flott fremført…

og ene sangen etter den andre…ingen ble skuffet. fra begynnelse til slutt var det ett høyt nivå og veldig god kvalitet på programmet. Det var en jule konsert, men likevel med ett drama inni.Det dramaet var nok en tankevekker for mange.  

skuespillet handlet om den ‘gamle fattige skomakeren’,og for de som vil kan lese hele historien under. Det var ett flott skuespill med elever fra 7.klasse. Joachim var og med på det. skuespillet er og  absolutt en vekker i de her juletider (og selvfølgelig ellers da…) om å være gode og snille med hverandre

Det handlet om en gammel russisk ensom skomaker fra gamle dager.

 

 


 

 

 

og etterpå var det enda flere julesanger, både solister, akkapella, allsang og klokkekor….og stort flott barnekor…De var virkelig dyktige.

Alt avsluttes med Deilig er jorden…og man satt igjen etter en god time med en god julestemning. absolutt flott sang og musikk og flinke lærere og barn.
 

Noe som skolen her driver b.l.a med er ett prosjekt i Etiopia, med både barnehjem, barneskole og familie hjelp m.m til de fattige .der barn får b.l.a hjelp til skolegang og utdanning m.m  De har og andre prosjekter i andre land. De samler og inn til de her prosjektene. De har sluttet med adventskalendere i klassene, men de har heller latt barn ta med en bamse så de kan gi til andre barn i julegave. Ett fattig barn som har ingenting og vil bli storlig gledet over å få en bamse.og de ble og innsamlet på julekonserten. absolutt ett bra tiltak. Barn får mer enn nok i julekalendere, og julegaver,så det å gi videre er ett supert alternativ.

Emilie var en av de som gav en søt bamse,og etter hvert ble det mange bamser som vil glede mange barn

 

Gutta har vært veldig flinke å synge…og synes julekonserten var koseli.

4 av barna her var med på sang og hadde drama…1.-7. klasse. mens 8. klasse hadde praktiske oppgaver. Ruben går i 8.klasse og var den som styrte lyd og lys m.m noe han synes er kjekt.det er noe med gutter og det tekniske men absolutt en viktig jobb….


helt til slutt måtte skolen takke for flinke elever og lærer,flott opptreden og takket for så mange ville komme. de ønsket alle en GOD JUL:….

 

 

 

Følg oss på Facebook: ‘Huset med de 10 barna’

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg