” Ti barns mamma og Mor Godhjerta ” !!!

Her tidligere, for snart 12-14 dager siden hadde,uten att vi visste det, en veldig fornøyd kunde tipset den store  avisen her Drammens Tidende att det var nylig startet en ny  bruktbutikk,og den måtte de bare komme og besøke og gjerne skrive noen gode ord om…. Denne kunden var  næmlig veldig gira på denne bruktbutikken …ha ha   vel vel takk for komplimentet…det var jo koselig å høre…..

Men det artige var jo att en journalist ringte meg like etterpå og hadde hørt dette da att det var startet en nye bruktbutikk…og hun hadde veldig lyst å komme å besøke den  og ville gjerne lage  en repotasje …så hun lurte på når det passet.

 

Ååååå hvilken overskrift hun laget i avisa….nesten all for overveldende…


 

mange fine ord

klart hun kunne komme,det gir jo selvfølgelig enda mer Reklame det for bruktbutikken det…vi avtalet en dag og en tid .

 Og presis på slaget 10 når butikken åpnet,så kom hun inn,smilende,med ett godt håndtrykk.

Hei,Jeg er en Journalist Fra Drammens Tidende…

 

ojjjj her var det jammen godt å komme inn…hun kikket rundt seg, hun kikket på de levende lysene som var tent over alt… og nøt lukten av nysteikte vafler og nytrekt kaffe….åååå så utrolig koselig det var her….Hun smilte fra øre til øre…Det var allerede kommet ett par kunder men de gikk no bare å kikket rundt..

 

vafler ble det i dag, no har vi testet ut både lapper/sveler og pannekaker…og selvfølgelig vafler som det er i dag då……


.

“det er så stille og rolig her synes hun,det er så gode ‘vibber’ her…haha

her er godt å være og veldig koseli’ – sa hun igjen og igjen  flere ganger , og dette er en av de fineste bruktbutikkene hun hadde vært i.

Og så hoppet hun bare rett i intervjuet….og spurte om alt fra A til Å….hvordan alt startet og mye mer…

og etterpå ble det litt bilder…Hun var så fornøyd og kjøpte t.o.m noen gamle fine ting med seg… Hun måtte og bare tilføye att dette var den koseligste bruktbutikken i hele Drammen og omegn….For her var det så mye personlig lagt ned…det var ikke ‘bare’ en butikk liksom…

Så mandag denne uken kom det først på nettet, det ligger der enda,men kan kun åpnes for abbonementer…det er litt kjedelig da…

 

Men så på Torsdag kom det i papir form…Og folk har faktisk kommet fra mange hold for de såg det på nettet eller i avisen…og det er jo selvfølgelig artig. En kunde har og spurt den lokale avisa her “Eiker bladet” om de og  skulle få det i avisen det…og det kom visst der og om en liten stund.

Så da må vi bare satse på att enda flere kommer pga godt omtale…og samtidig må en bare si att det var jo skikkelig smigrende skrevet da…ha ha

Så tusen takk til Drammens Tidende for flott innlegg og gode ord.

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 10 barna’

og gjerne Facebook siden  til bruktbutikken ‘ Brukt & gammelt ‘

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg