Endelig er dagen kommet……

Endelig er dagen kommet…Bruktbutikken vi så lenge har holdt på med hadde sin aller første åpningsdag i går onsdag …og gjett om det har vært mye att og fram før vi endelig kan henge lappen på døra “Velkommen til Åpning onsdag 21.sept. kl 10.00”

og siste dager og uker har det virkelig vært full fart og stormende jubel…ha ha  kan iallefall ikke si att man har vært arbeidsledig…har vært en 150% jobb om ikke mer …der både dager og kvelder har gått med….og enda vil ikke det stoppe der,fortsatt vil både dager og kvelder brukes til å hente ting til butikken og sortere,sette på plass…+++ men det grunnleggende er iallefall i boks…..

Det ble noe forsinkelser på åpningen mens man ventet på kortautomaten,men no er den i boks. Verre er det med kassaapparatet…ha ha   den funker bare ikke. Først så manglet det en nøkkel som ingen visste hvor var,og når man fikk dirket det til…nei då funker ingen ting…E R R O R  står det i displayet…jaja sånn rett før åpning og alt…jaja da tar vi det på gamle måten da…. med pengeskrin og kvittering på blekkpapir…men er det en bruktbutikk,som heter ‘brukt & gammelt’så kan like godt penge skystemet være ‘gammelt’ og …ha ha     Det gikk veldig fint….uansett mange betaler med kort.

Det har vær mange flinke barn her i huset  som har hjulpet til,noen  har vasket og ryddet noen priset varer og noen passet de små….og flere har vært med å hente varer,sortere m.m

så alle her i huset har stått  på og de synes det var stor stas att no endelig ble det åpning….Det er artig å se resultater av det man har ‘bygget’ opp. og no vil t.o.m største jenta Caroline bruke fritiden sin,om det er lørdag,eller en dag hun har kort skole dag til å stå i kassen,da kan jeg hente ting og gjøre noe annet.

 kaffi og noe ‘attåt’ blir det jo hver gang det er åpent, Men no til åpningsdagen har det vært litt ekstra baking da…må jo bare regne med att det vil komme mange folk….og ikke minst ved åpning må det være noen ekstra gode kaker..ha ha

 

Jeg var tidlig nede i butikken for å sette på kaffien ,tenne lys ,og sette kaker på plass..selvfølgelig hadde den ene låsen på døren inne kilt seg…ha ha ,men men jeg fant en rusten spiker og klarte å dirke den opp.

Jeg fant og i siste forsendelse til nødlageret som kom  fra Trøndelag en gammel sykkel…yess…en slik gammel sykkel har jeg ventet på å finne og den kom jammen  i rett tid,for den skal få stå utenfor inngangspartier med blomster på…..

det er en gang og sykkelvei like utenfor butikk inngangen,og ett gammelt tørkestativ funket fint som  ‘skilt’

 

 

 

en gammel sjarmerende sykkel passer jo fint utenfor en ‘bruktbutikk’

 

her har nok noen brukt mange timer på sykkelsetet….i sin tid

litt ‘høst’ på bordet utenfor og…

Da ønskes alle ,store og små,gammel som ung,tjukk og tynn,damer og herrer hjertelig velkommen til åpning av ‘Brukt & Gammelt ‘…

Inne på det ene bordet er det sett frem kaffi,engangs kopper og fat

på det andre bordet,står ett gammelt fat med deilig brownies…

på det andre bordet står en stabel med lapper/sveler

og på den gamle ovnen har en veldig god marengskake fått plass

Og allered da klokken slo 10.00 stod de første kundene klar…..

‘ååååå her var fint’

‘åååå her var koselig’

‘ååå så fine ting…’

‘åååå så billig….’

‘ååå dette var kjekt..’…..

ååå så flott att det går til nødhjelp…. osv osv…

og slik holdt det på gjennom hele dagen…folk kommer og går,og veldig mange satte seg ned og tok en kaffikopp og ett kakestykke…og alle kom med bare positive  komentarer…

og alle som kom kjøpte både det ene og det andre….

Må absolutt si att den første åpningsdagen ble absolutt positiv…no må det bare spres rundt om så mange flere folk kommer ….

det ble kjøpt både det ene og det andre ,men dameklær gikk det faktisk mest av….og de koselige babysokkene var det flere som kjøpte med seg…

 

koselig å tenne lys  over alt…det gir så god atmosfære og det sa mange og når de kom inn….her var det  godt å være…

folk satte seg ned og koste seg … og det ble mange fine samtaler …..veldig kjekt…og flere pensjonister som kom synes dette var ett flott tiltak…og noen småbarns mødre kom og…godt med en pust i en travel hverdag…

og plutselig nærmer klokken seg 17.00 og stengetid…  oj…denne dagen har jammen gått fort.no blir det en dag med å hente enda flere ting,en dame har ringt,de har tømt ett gammelt hus på ett gårdstun og no står det mange flotte skatter på låven og venter på oss….Enda flere ting å selge i butikken og enda mer å tjene til de fattige og nødlidende i østeuropa.

så velkommen igjen alle som har mulighet,det blir åpent mand- onsd-fred 10-17.00 og lørd 10-14.00

og de som bor i området må bare bruke ‘jungeltelegrafen’

brktbutkkw har og egen Facebook side.følg gjerne der og…

der ligger og info om adresse,tlf.åpningstider, bilder av varer som kommer inn….og vi sender gjerne og om det er noe som noen ønsker.

her er linken.kopier gjerne og ta en titt.

 

https://www.facebook.com/Brukt-Gammelt-en-bruktbutikk-for-n%C3%B8dhjelp-272581356459414/

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg