No har vi gjort noe sprøtt igjen !!!

Vel no har vi gjort noe sprøtt igjen…Altså for noen kan det være en helt normal ting,så absolutt,men for oss er det virkelig sprøtt og andre som kjenner  til oss  kan de og mene og synes att vi er sprø. ha ha 

Dette er noe vi har tenkt på,sett på og vurdert over minst 2 år,det har kommet og gått ,Men pga mange andre ting og situasjoner ,så har det bare ikke blitt noe…..FØR no !!! Vi har kjøpt oss Bil. ha ha    eller minibuss…..

 

En ‘happy’ gjeng !!!! (Vel vel minsten er tydligvis ‘unhappy’ har da…ha ha ..er sikkert solen…haha.men han er i allefall veldig happy sånn egentlig . ….haha veldig glad i biler og alt med hjul….haha)

 

 

  En bil tenker du…det er vel ikke noe å rope hurra over vel……det er ikke noe store greier vel….?.det er noe alle gjør det, uten å tenke så mye på det,og det er og noe de fleste  må ha.Og klart de fleste har og mulighet og økonomi til å kjøpe en bil…..Jo det er så sant så sant……MEN i vår situasjon og i vårt tilfelle,og med vår økonomi , så er det rett og slett bare utenkelig att vi kan kjøpe oss noe bil.og ganske umulig  ialle fall pr.idag Men no ser vi ikke på hva omstendighetene sier,heller ikke hva kontoen eller lomme boken sier, Vi ser på hva vi trenger og behøver. Og vi trenger virkelig en ny bil,vi trenger en større bil,og vi har bare behov av det. så får bare folk si hva de vil. Og det er alltid noen om sier noe…” jaha så det har dere råd til” hvor fikk dere penger i fra da? fikk dere lån da…? dere har jo en bil,trenger dere en så stor da,kunne vel kjøp en mindre bil vel…..osv …og slik er det, det er alltid noen som kommer med meninger og synspunkter,men det kan vi ikke ta hensyn til. vi ønsker å gjøre det vi har ett  ønske om….Vi kan absolutt bli sittende dag etter dag og måned etter måned å tenke og se på biler…å si…jaja vi skulle jo hatt en en ny bil…og bli sittende der å sukke….Nei no er det på tide å handle….det er  tid for å reise seg opp og bare å kline til . Denne bilen har vi sett på i mange mnd. den har stått på finn.no og med en gang gutta såg den her( de ser på ‘finn.no’ hver dag de……på både biler,busser,båter,hus osv…ha ha ) så roper de…vi har funnet bilen!,vi har funnet bilen! Mamma ,pappa kom å se….!! og ja der stod akkuratt en slik bil vi har sett etter.

 

Og vi tok mot til oss en gang vi skulle kjøre hunden til frisøren og kikka på bilen ‘live’ – men da var bil butikken stengt,men bilen stod utenfor….joda,denne var flott den. denne må vi bare ha.

og no etter vi kom igjen fra sørlands turen, så ringte Pappen og fikk snakke med selveste salgssjefen. det var klar tale herifra !!! “hei du…Dette er Trond Helge Vabø og vi har sett på en bil dere har for salg.en mørkegrå minibuss.”   “Ja det stemmer det…!!” sier salgssjefen. “vel, vi har 10 barn og er 12 i familien,” fortsetter Pappen, “og vi trenger rett og slett bare den bilen,den må vi bare ha,Men vi vet ikke hvordan vi kan få finansiert den,vi har bare en inntekt og har ikke muligheter for å få noe lån….” men vi trenger den likevel “- vel det var en begeistret  salgssjef i andre enden…han synes dette var staselig ….var sikkert  ikke hver dag han fikk tlf fra en stor familie…ha ha  Men for å gjøre en samtale kort,så skulle  han  personlig ordne dette. Bilen skulle vi få uansett… …jeg skal love deg att her ble det  både trampeklapp og hurrarop !!! ååå så de gledet seg her…  ca 10 minutter etterpå ringer salgsjefen oppigjen ….” No er alt ordnet,bilen er deres og dere kan komme å hente den ” joho….,men først måtte de sette på hengerfest,for det må vi ha for å dra campingvogna,så da tok ett par dager ekstra.

 

Vi har vært kjæmpe heldige, salgssjefen har gitt oss ett kjæmpe tilbud,og i tillegg slo han av 40 000 . Det er en Ford Transit 2008 modell  som kun har gått 14900 km og er strøken på alle områder. (Og pappen som aldri trodde han skulle kjøpe seg Ford…ha ha )Men det er en barnehage som har hatt den tidligere, og den har vært svært lite i bruk.og vi er kjæmpe takknemlig. og barna her er så glade,for her har barna i lang tid bedt  til Gud om att vi måtte få oss en bil snart ,så de er så takknemlig, for de ser på dette som ett bønnesvar.og det gjør vi og.

 


 

stor stas med ny bil

 

Her har vi plass til alle og har i tillegg 2 ekstraplasser.så er det noen som trenger en stor bil til noe et det bare å gi ett pip~ denne låner vi ut med glede 🙂

Her gleder de seg til hjemturen~ og i følge pappan var den veldig god og kjøre,sterk og rask motor og låg veldig godt på veien….konklusjon: Fornøyd!!!

 

Og vi tror absolutt på att Gud hører bønn. så no venter vi bare på å få ‘huset’  i boks  ~ det trenger vi og no….  ha ha 🙂

 

 

 

Følg oss gjerne på facebook: ‘ huset med de 10 barna’

 

2 kommentarer
  1. Hei på dere alle sammen. Det glerder oss mye å se at Herren ordner opp og gav dere bil 🙂 klæm fra alle oss på Ostereidet og Tore Hauge 🙂 Huset er Deres dere må bare begynne å takke hver dag så en dag så er det der 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg