sommerens desidert Råeste Camp-leir for Barn.

Bare sånn helt tilfeldig for noen mnd siden så kom jeg over en annonse der Rema 1000  skulle arrangere årets råeste Sjøcamp for barn. Det gjaldt for en del fylker her på østlandet,og sjøcampen skulle holdes litt utenfor Oslo.     Jeg tipsa Gutta her med en gang,og vet att noe slikt elsker bare de….åååå ja …dette ville de absolutt være med på…vi måtte bare vente med påmeldingen som var i mai,og det ble fort opptatt plasser. og det kuleste av alt er att rema 1000 spanderer dette på barna ,så det er helt gratis…men likevel verd 2000 kr pr person.  De er jo ikke så verst av Rema 1000 da…ha ha  Det gjelder barn fra 7-9 klasse. Og Joachim skal begynne i 7.klasse til høsten ,så da gikk det,og Ruben begynner i 8. kl de skal arrangere det og over 3 uker med en gjeng barn for hver uke. det varer og en hel uke. mandag til søndag.   De som er intressert kan og gå inn på siden til Rema 1000 og lese..(.link under finnes og mange bilder der)

 

 

REMA 1000 inviterer barn og unge til sommerens råeste sjøcamp. I år utvider vi tilbudet til ukesleir med overnatting.

REMA 1000 Sjøcamp skal være en arena for læring, lek og moro. Deltagerne vil lære om sjøvett, livredning, førstehjelp og matlaging. Det skal være et sted sted der barn opplever spenning og mestring gjennom aktiviteter som blant annet kano,kajakk,vannski,tube,banan, wakeboard, fotball, seiling,dykking, akrobatikk og dans osv

                                       https://www.rema.no/artikler/sjocamp-2016/

 

 

Og jeg skal love deg att det har vært to gutter her som har gledet seg lenge,og de bare elsker all slags vannsporter og er overhode ikke redd for å prøve mye nytt. og jammen santen har de fått prøvet seg…det har vært en uforglemmelig uke…Emilie gleder seg allerede til hun kan dra. Hun er og som en fisk i vannet. Dette er og noe som Rema 1000 har arrangert i noen år.

og gjett om de gledet seg når de fikk e-posten om hva de skulle få være med på…

Erfarne aktivitetsledere fra Aktiv Camps gir barna innføring i aktiviteter som båtopplæring, vannski, wakeboard, windsurfing, seiling, kajakk, snorkling, krabbefiske, streetfotball, streetdance, volleyball, slakk line, matlaging og sjøvett. Aktivitetsprogram vil sendes ut til alle deltagere senest tre uker før campstart.

og ellers var det mye kveldsaktiviteter som filmkveld,overnatting i lavo på en øy i oslofjorden,lære sjøknuter, underholdning og quis,spill & konkurranser m.m  Mye kjekt for barn og unge.

 

To gutter som gleder seg….

.

Det var en ufattelig nydelig plass leirstedet ligger… Nærnes heter det,,,skikkelig fint og med utsikt innover hele oslo og oslofjorden og omegn….her var mammen ute fort for å knipse…så det kommer ‘desverre’ mange flotte bilde dryss i dette innlegget….Noen dager regnet det men for det meste var det fint og noen dager var det veldig  flott sol….som da vi var det en tur…

 

vakkert utover Oslo fjorden….

 

litt av utstyret som de brukte på leiren…

her kan man sitte i timesvis og se utover…

 

“se mamma, jeg har funnet tang,”

 

 

og Aron måtte vise de fine skjellene han hadde funnet….

 

De hadde litt dyr her og….to griser b.l.a de måtte jo Leah klappe på….

 

de hadde en del frittgående høner der og…

og to snille og tamme geiter…

de måtte og få ett klapp…

 

Mot andre siden….på den grønne øyen rett over overnattet en gjeng i lavo, b.l.a gutta…

Det var og en hund med valper der…og de var skikkelig skjønne….

 

noe av det  gutta prøvde…seiling

de måtte bruke seilet for å styre og komme seg av gårde…

 

var ikke lett å komme seg til lands…ha ha …godt med litt hjelp

dette er noe av de gøye vannsportene de fikk være med på…

i mange av vannsportene må våtdrakt brukes. …

 

Guttene sov i hytter og jentene på internat….

dette var en utrolig fin plass..

 

Det var mye god mat å få hele uken. 

 

det var litt av en gjeng som var der….og like mange var det de 2 neste ukene etter og…Gutta har hatt en utrolig flott og uforglemmelig uke og de gleder seg allerede til å være med neste år….

 

 

 

 

Følg oss gjerne på facebook: huset med de 10 barna

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg