‘Vakre vestland’

 

For noen dager siden var vi en veldig kort tur til Bergen for å hente ned campingvognen vår som står der. Den har stått der igjen siden vi flyttet,og vi kunne ikke ta den med oss ned da,siden det var på vinterstid. Så det ble en kort tur opp en dag,og ned igjen dagen etter. Planen tidligere var att vi skulle være der noen dager,når vi først tok turen,Men det ble bare slik pga gutta her skulle på campleir og måtte tilbake igjen. Og siden vi bare skulle opp på en så kort tid,så ble heller ikke alle med. Minstemann liker overhode ikke på sitte i ro i en bil,så han ble ikke med,og heller ikke de to andre minste gutta ville. Så største jenta Caroline var akkurat kommet ned med fly og kunne da passe de tre gutta,så dro vi andre. Vi kjørte i ett hele tiden,men det er alltid litt do stopp med barn i bilen,og da må man jo samtidig benytte sjangsen å se på den vakre naturen som vårt fagre land har.Høye fjell,elver, fjorder…skjønner godt att det er turister her….

Så her kommer ett lite bilde dryss av en liten vestlands tur…..

 

På vei til Bergen kjørte vi Hol – Aurland … der har vi kjørt mange mange ganger…men det er like vakkert og fint for hver gang vi kjører der.

 

vakre Hol kirke…

do-stopp !!og i mens kastet gutta noen flate steiner på vannet, for å se hvor mange hopp man klarte…

 

jeee….


 

 

 

ett nytt do -stopp i Gudvangen…der er og så fint…

 

vakre fjorden…


 

 

vakre høye fjell

og selvfølgelig må det bli ett blomsterbilde innimellom

No kjører vi videre….!!!!!” JEG KOOOOOOMMMER….” roper Leah og løper så fort hun kan…ha ha

Så kommer vi omsider til Bergen by….der sovet vi over hos morfar før vi neste dag hentet campingvognen. vi rakk og en liten tur innom en tante og en annen tante som fylte nylig 80 år, en liten tur til farmor og farfar og en tur til bror til Pappen…. så det ble en effektiv tur..ha ha

 

Så var det å sette nesen videre mot østlandet…vi forlater gråe og regnfulle vestlandet..ha ha

ett nytt do-stopp… og selv regn og skodde er vakkert…

på vei mot voss

Det ble en lang og sein tur ,det ene hjulet på campingvognen ble hele tiden flatt og vi måtte stadig stoppe på stasjoner og  fylle på luft…vi måtte seinere når vi kom fram skifte hele hjulet,det var både slitt og gammelt.men sånn ellers så var  den en rask,men likevel fin tur.

 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook.: ‘ Huset med de 10 barna ‘

6 kommentarer

Siste innlegg