Bare en liten Anbefaling

Vi har nylig  lagt bak oss nesten en uke som var både flott og minnerik  på  en campingplass ikke så alt for langt i Fra Halden.Den heter kirkeng campingplass. Dette er bare en anbefaling,og kan vel og si en reklame.Men Det er en reklame/anbefaling vi selv har funnet på. Ingen har bedt oss om å gjøre det og vi får ingen ting for å gjøre det heller om noen lurte på det da.Men vi vil likevel annbefale denne campingplassen  om noen campinglade skal forbi oslo,mot Halden og mot Svinesund en eller gang eller retur selvfølgelig.

Vi er en familie med 10 barn og to voksne  som var så veldig heldige å bli trekt ut som en av to heldige familier som skulle få ett gratis campingopphold akkurat på denne campingplassen.

Det er ett prosjekt kirkeng Camping har sammen med caravan og isabella fortelt. å gi to familier som har kanskje ikke mulighet for å feriere slik, ett opphold der de får  bo i en ny campingvogn med fortelt og låne kanoer,låne sykler , få være med på mange ulike aktiviteter m.m helt gratis. Og i tillegg mat i kjøleskapet.Det er en veldig flott tiltak som de gjør og de gjentar det nok til neste år.og man kan søke eller anbefale en familie som kanskje trenger en ferie utan att de har økonomi til det. 

Men sånn ellers utenom det flotte tiltaket,så er dette en koselig campingplass å være noen dager på med hyggelige verter.Rimelig overnatting,men og med mange flotte fasiliteter. Man møtes med vennlighet og mye service.Det er ikke den store campingplassen ,men den er koselig, her finnes alt man trenger og enda mer til. 

Kirkeng Camping ligger ved et flott vann.Har kan man prøve kano en hel dag for en billig peng. Man kan og  få oppleve andre vannsportøvelser,leige sykler, paitball,boblefotball,m.m Man kan og få være med buss til Allsang på Grensen for de som intresserer seg for det .

 

det er en  fin bade plass her

fin  brygge  med mange ulike vannsport man kan være med på. Båt til fiske,leige liten eller stor RIB båt. kajakk,kano m.m

Koselig både ute og inne i servicebygget…her kan man lage seg mat på ett kjøkken åpent for alle…
 

 

 

 

 

Resepsjonen.. her finnes og leiligheter som kan leiges…

   

 

nytt kjøkken med alle fasiliteter som er åpent for alle…(bare man rydder etter seg…) her er og ett tv om noen vil se på det…


helt nytt og flott sanitærannlegg i servicebygget,  toalett og dusjer ,det er og laget et koselig Familie rom med toalett og badekar til små barn…(det ble flittig brukt  av gjengen her..)

En flott lekeplass man kan leke på

fine områder rundt campingplassen

om man ikke har campingvogn eller bobil,så har de utleige på  ulike hytter og…

koselig campingplass…her er og mange fastboende ..

man kan sitte lenge ute en sommer kveld og nyte stillheten og roen over vannet og  solnedgangen fra campingplassen

Litt av gjengen som er veldig fornøyd med oppholdet på Kirkteng campingplass. Besøk gjerne og lik gjerne Facebook siden til Kirkeng Camping.Vi takker så mye for oppholdet her,anbefaler det videre,her er fint og koselig,med vennlige og serviceinnstilte vertskap,og man vil få en flott campingopplevelse.

https://www.facebook.com/Kirkeng-Camping-126155950792777/?fref=ts

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook . ‘ Huset med de 10 barna’

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg