Bare Helt Fantastisk !!!

 

Noen ganger klarer en ikke å finne det rette  ordet  for å uttrykke noe som er veldig stort. Men ‘helt fantastisk’ er iallefall ett ord vi synes passer veldig godt.og så er jo det store spørsmålet da….hva er det som er så stort som vi synes er ‘helt fantastisk’

vel jeg er en person som Må bare forklare og få med alt når jeg skal fortelle noe,noen ganger lurer de andre her hjemme  som hører på ,  om jeg noen gang skal komme til poenget. men det er fordi jeg synes att ‘hele’ pakken er viktig  å få med seg…ha ha og da må jo ALT fortelles. så jeg klarer fint å gå innom flere veier før man kommer til poenget . så her må de som hører på / leser ha virkelig tålmodighet…ha ha  Men det viktigste er jo att man kommer til ett poeng sånn omsider og det blir det altså…ha ha 

Det hele begynte med att en veldig grei og koselig Dame som har fulgt bloggen vår en stund hadde fått med seg att vi hadde flyttet til østlandet. Hun selv bor her på østlandet ,og bor ikke så veldig langt herifra. Men hun hadde en del barnekler her tidligere som hennes barn hadde vokset utav og ønsket å gi det til noen som trengte det og spurte oss. Og her tar vi selvfølgelig i mot alt vi ,og er glad og takknemlig for det ,så vi traff henne på veien  sist gang vi var en tur til svenskegrensen. Det var i slutten av februar.Synes det er veldig koselig att noen tenker på oss,utrolig flott. Men så er og denne damen og familien  veldig ‘gira’ på campinglivet som vi og har vært de siste 10 åra vi har hatt campingvogn. Hun har og fått med seg att vi bruker campingvogn som feriemåte. Hun har og uten att vi har visst noe som helst hoppet på en konkurranse som Kirkeng Camping hadde gående i mai sammen med caravan senteret like ved og Isabella.

Dette var det som kirkeng camping la ut på veggen sin på Facebook. 

“””vi gjentar fjorårets suksess .Kjenner du noen som trenger ferie, men kanskje ikke får det til?vi gir bort gratis ferie sammen med caravan og isabella.
Husk at søknadsfristen går ut i morgen 🙂 

Går man så inn på Facebook siden til Isabella fortelt Norge har de og lagt ut dette:

Send inn forslag om det er en familie som trenger en pust i bakken….videre står det …

Til prosjektet i Norge har Norsk Isabella A/S inngått ett samarbeid med Kirkeng Camping i Aremark/Østfold om å gi bort en gratis ferie for 2 familier. Campingplassen har erfaring med lignende prosjekt fra sist år. Også Perry Caravan, som er mangeårig Isabella-forhandler, tar del i prosjektet, og stiller med en campingvogn på campingplassen, som familien kan bo i.

Kirkeng Camping er en familiebedrift, drevet i generasjoner. I år har de utvidet til å bli den eneste 4-stjerners campingen i Østfold, hvor fokuset er nettopp på barn og familier.
«Mange familier har gode sommerminner fra å feriere hos Kirkeng Camping, og det ønsker vi at så mange som mulig skal kunne få.» sier Kirkeng Campings driver Tor Sondre Johansen «så da Isabella tok kontakt med oss og ville samarbeide om å gi
bort gratis ferie, ble vi veldig glade. Det er ikke alle familier som har råd til å feriere, og det er de vi vil skal søke.»

De 2 familiene vil disponere 5 dager hver i en campingvogn m/fortelt helt nede ved vannkanten. Vognen vil være utstyrt med alle fasiliteter, og kjøleskapet vil være fylt opp med mat og drikke. Klatring på Grensen i Halden gir bort dagpass til hver av familiene, og resten av dagene vil bli tilbudt andre aktiviteter som paintball, boblefotball, båt- og vannaktiviteter, kano, sykler o.l. “””

 

Altså Denne snille og greie damen sendte inn søknad hun på denne konkurransen og nevnte oss, familien Vabø som egnede kandidater…. og vi visste ingenting,men hun har gått en stund og vært veldig spent på om akkuratt hennes søknad på oss ville ‘vinne’…. Så leste hun ett innlegg her som jeg skrev att vi kom nok ikke til å ta noen store ferier  denne sommeren både pga Pappen ikke er i form,men og att vi har lite i den ‘reisekassen’.  Og utrolig nok  vi fikk en tlf fra denne greie og omtenksomme damen att hun hadde vunnet…!!! eller vi hadde vunnet..!!!  ojjj det er jo helt fantastisk ,sa jeg… ååå tenk  att hun tenkte på oss da….helt utrolig….og jeg skal love deg att barna her er virkelig helt oppunder taket…de gleder seg kjempe mye ,og de har planer om å virkelig ta seg ‘helt’ ut. Så no er det bare å pakke kofferten og sette kursen mot Campingplassen. 

gjengen er klar I allefall!!! Desverre kunne ikke størstejenta Caroline bli med,hun er i Bergen og må jobbe….

~ Hipp hurra ~

 

Pappen stakkar, er  ikke i noe form,og ligger mye av dagene,men han vil være med likevel selv om ikke han kan være med på noe. Så han blir nok værende mye  i  campingvogna,men har planer å ta med seg en bok å lese i.han vil iallefall ikke være hjemme åleine. 

Sååååå tusen tusen tusen hjertelig takk snille og greie Ann Cathrin….Har bare ett ord...HELT FANTASTISK !!!!

Her er det noen som gleder seg til å komme på campingplassen.

 

Så etter 2,5 timer var vi vel fremme…..oj her var det fint,og hvilken fin vogn og fortelt……og her skal det bli fint å være….håper bare på tålmodige ‘naboer’ da…ha ha   så det er bare å følge med…I mårra blir det flere oppdateringer …..

 

Følg oss gjerne på facebook; ‘Huset med de 10 barna’

 

 

4 kommentarer
  1. Åååååå. Koooos dere masse, MASSE.
   Beste premien jeg noen gang har fått, at akkurat dere fikk dette. 😊

  2. Åååååå kjære snille gode skjønne Anka: vet ikke hvordan vi kan få takke deg altså….helt utrolig og helt fantastisk er bare noen alt for milde ord….du er bare utrolig altså….igjen Tusen tusen takk…dette satte vi utrolig mye pris på….kjæmpe takknemlig altså….såååå mange gode varme bjørneklemmer til kjære deg….hug hug

  3. Jaaaa Susann: det er veldig arti…og sååå bra…att du og har fått oppleve det…og det er jo slik vi egentlig skal være med hverandre…da.bare ikke alle har skjønt det…ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg