Da er Pappen her klar !!!!

 Pappen her i huset var oppe her  litt før 7 i dag ~ Ting ble pakket i går,for no er dagen kommet for innleggelse på Ullevåll sykehus. Eller han skal faktisk  få tilbringe første natten på Sykehotellet. Kreftsvulsen som ligger der i magen skal ut…Og det er i morgen onsdag att den operasjonen skal gjennomføres. Men dagen før skal alt klargjøres som det pleier å være før litt større og omfattende operasjoner.

Forrige gang pappen var innlagt i mange dager var det lite som ble pakket på forhånd men denne ganger er alt klart…

Pappen skulle ta toget til Oslo og trikken opp til Ullevåll etterpå som har har pleid å gjøre de andre gangene han har vært der inne. Toget gikk litt før 8 og det er samme tid som skole barna skal på skolen. I dag skulle og skole barna ta bussen,men de ville heller ta toget sammen med pappen. De to gutta Ruben og Joachim skulle sykle til skolen i dag ( tar 1 time) for  både 5.6 og 7. klasse skulle på sykkel tur.så då var det Emilie,Miriam og William som fikk kjøre tog med Pappen. så hopper de av  like ved skolen og går bort…. 

Men her var det full fart og bare 2 minutter til toget skulle gå,så akkurat når mammen sa ‘ S-M-I-L ‘ så roper pappen…toget går NOOO !!!!! ha ha ha  (tok faktisk yttligere 3-4 minutter før toget dro…)

Når så pappen kommer inn og blir innskrevet på Sykehotellet rundt 10 får han tildelt ett rom….

 

Det er i 8. etasje så det er fin utsikt ned….

Like etterpå skal han på en EKG undersøkelse av hjertet. Etter det er det flere glass med blodprøver. En sykepleier blir verende en stund for å informere om alt det praktiske som skal skje og praktiske forberedelser.  Etter lunch skulle kirurgen  komme inn på rommet for å fortelle og evnt tegne hva som skulle skje under operasjonen,hva de skal gjøre og alt annet informasjon i forbindelse med inngrepet de skal utføre. og han kom .

Det siste måltidet han fikk spise var Middagen som de hadde klokken 18. så er det fastende både på mat og drikke til over operasjonen i morgen .Han skal vekkes klokken 06 i morgen tidlig og bli klargjort for operasjon. han skal få etterhvert ett rom på sykehuset nede på sengeposten.  operasjonen er beregnet rundt halv 9. De vet ikke hva som møter de underveis,men det blir først og fremt en kikkhull operasjon. Ser de underveis att det går ikke må de sprette opp magen …. blir det komplikasjoner som blødninger  eller de ikke klarer å komme til å få fjernet kreftsvulsen så må de fjerne magesekken. Men de håper og satser på att de slipper det,men det er slikt som kan forekomme. Pappen blir så fraverende hele dagen og han kan ikke ringe eller andre ringe til han  før i morgenkveld. han får heller ikke noe å spise etter operasjonen ,det blir kun mat gjennom sonde de neste dagene.

Han sier han er rolig og ikke nervøs,han vet han er i trygge hender og blant de beste. og ikke minst det er godt og trygt å vite att flere ber for han og att han tror på en Gud som har full kontroll. Det er godt å ha en venn som jesus som trøster og gir fred og ro i hjertet.og godt med gode ord fra bibelen.

Ellers har han og fått beskjed om å barbere seg på både brystkasse og mage. Så no er det bare å ta tidlig kveld for i morgen tidlig klokka 06 er det opp å bli dusja og spylt rein med en spesial såpe før operasjonen …

Da er iallefal Pappen Klar !!! Og vi ønsker han masse lykke til !!! 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 10 barna’

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg