En veldig glad & fornøyd 8 åring

 I Dag for 8 år siden kom William Leander i full fart i ambulansen på Nordhordlands – broen utenfor Bergen….Det er utrolig rart att han allerede er blitt 8 år….men man må bare innse att  barna her i huset vokser for hver eneste dag som går….og han er ikke noe unntak…ha ha   William har tellet en stund på dagene til han hadde bursdag og han var veldig spent på hva han kom til å få i gave….han hadde nemlig flere ønsker på ‘listen’ sin ,og var skikkelig trist for att de tingene han ønsket seg var liksom bare dyre ting…og sukket litt når han kom med ønskene sine…Men mammen her vet alltid råd hun….hun kan nemlig få tak på fine ting til en billig peng,så det skulle vi alltids  klare å fixe.

Alle er veldig spent….Joachim må holder på øynene til William så han ikke ser …Ruben sitter klar med gaven….

 

En av ønskene til William var nemlig å få seg en egen sykkel som var bare hans…og han vet att en sykkel koster en del penger. Men jeg visste råd…jeg har nemlig vært på en bruktbutikk like ved her som jeg vet selger sykler ,og det er fine sykler som er  rimelige. Og der fant jeg en flott en til bare 100 kr. Det den mangler var litt kjedeolje og ringeklokke.Så vi var på Biltema og fant begge deler + en drikkeflaskeholder…og etter att Ruben og Joachim smurte sykkelen litt her og der og monterte ringeklokke og drikkeflaskeholder var sykkelen som ny….

Damdadam. …No kan du Se….!!!!! Tror nok ikke han ‘trodde’ det han såg….

 

Men såååå…gikk det opp for han…ååååå jippi….Tuuusen Takk….E det MIN sykkel….?Jeee. ….en virkelig fornøyd gutt….og tro meg den rumpa har knapt vært utav det setet denne dagen….   så selv om ikke han fikk ny sykkel  til 1500- 2000 kr så betyr det ingenting for han….han er kjæmpe glad og fornøyd uansett …og det er godt å se att selv om det ikke er dyre ting de får, så setter de pris på det likevel.og den sykkelen var bare superfin og tøff…

 

Og siden det var like fint vær i dag og vi hadde lovet barna en tur på en badeplass.så dro vi på en plass vi har oppdaget nylig og der er det bare kjæmpefint ..og selvfølgelig måtte William ha med seg sykkelen.ha ha 

Før de hoppet i vannet måtte det bli ett bilde av gjengen…minstemann sovnet i bilen…Dette var rett ved siden av badevika,en veldig fin  blomstereng med en  skigard rundt..skigard er ett veldig gammelt gjerde som de bygde før i tiden.

 

 


 

HIPP HURRA for William ….Gratulere så hjertelig med dagen…tenk du er alt 8 år…du er en snill og god gutt og vi er kjæmpeglad i deg( selv om du ligner på ‘Emil’ av og til…ha ha )

Så var det å ‘ benke ‘ seg på stranden….

Så var det å kjenner på vannet….nja…litt kaldt…eller??

Guttane var tøffest…de kom seg til flytebryggen..Jeee. …og der ble det mange hopp og stup i fra…Emilie og Aron tok ett skikkelig bad og… for de andre ble det bare med vassing…

Så var det strax klart for grilling av pølser og hamburger.

 

Og chips er godt mens man venter på att maten skal bli klar….

Og etter både bading og mat spilte noen fotball (ligger en fotballbane rett ved siden av badevika) og noen gikk på  en liten tur innover en grusvei mot noen hytter….der vi fant fine mark blomster. ..og det var selvfølgelig William sitt ønske…då kunne nemlig han sykle….ha ha 

Ååå de vakreste markblomster…

Og ei like fin Jente….

...og William sykler og sykler…(her i huset bruker vi alltid hjelm når de sykler ,men den glemte han  i dag…)

‘Seee så fine blomster da…mamma…’

Og så vel hjemme måtte vi jo ha litt kaker…det er jo bursdagen til William..og han hadde ønske om b.l.a popcornkake….

 

Han skulle selvfølgelig ha brownies…det er standar her i huset det…ha ha 

Og så er han såååå glad I marsipankake…men det var rett og slett tomt for marsipan på butikken ,så da ble det heller en kjæmpe god og frisk bringebær moussekake med lime….

 

Mmmm…med masse bringebær både oppå og inni….

 

Det var en veldig fornøyd William som la seg i kveld…glad for både bade turen,kakene og ikke minst sykkelen han fikk….og når barna er fornøyd så må selvfølgelig mamman og pappan og være fornøyd.

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook ‘ Huset med de 10 barna’

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg