Savnet er der enda

Tenk så fort tiden går,det er allerede 4 år siden i dag att mormor/mamma døde.Og selv om det ordtaket som  heter ‘Tiden leger alle sår’ eller sorger’ så stemmer det mye,men man slipper nok aldri savnet etter den gode og snille mormor/mamman vår.og en mamma er en mamma uansett…savnet er der enda.og selv om det er 4 år siden hun døde og vi fikk beskjeden om att gjennopplivingen var nyttesløs.hjertet hadde stoppet opp å slå for alltid.så føles det som det var I går…. hun var for oss verdens beste mormor..Og mamman min.

Og selv etter vi flyttet hit østover og vekk fra alt som minner om mormor,både morfar, leiligheten og ikke minst graven ti mormorl så  merker man godt att i tider og stunder som jul,bursdager,påske 17.mai eller andre  annledninger m.m der alltid mormor var tilstede så merkes det att noen mangler. Og man savner både tlf samtaler og alle de gode ordene hun kom med. Hun kunne man dele det triste og vonde med og hun hadde alltid trøstende ord…og Ikke minst all den omsorg hun hadde for alle.

 

Det var min jobb å gå på graven å plante blomster og tenne lys og gjøre det fint der.Det var ett dyrebart og hellig oppdrag .Det er godt å ha en plass å komme til og bare kjenne stillhet og freden.Og si noen gode ord og takke mormor for alt hun var og betydde for oss… kanskje fortelle noe nytt, om det var trist og leit eller om det var  noe gledelig… her kunne man og gråte litt om man kjente for det…Kjenner godt att det var dette eneste som var trist å forlate når vi flyttet hit til østlandet.Men heldigvis så har størstejenta Caroline som går på skole der overtatt den jobben,men det er likevel ikke det samme.og det er ett savn å ikke få gjøre det.Men fortsatt er det en trøst og veldig godt å vite att hun har det godt i himmelen hos Jesus som både vi tror på og hun trodde på.og att vi skal se henne igjen en dag. Så gjemmer vi både mormor og hennes gode minne i våres hjerter.Hun vil aldri bli glemt og vi var så veldig glad i henne.Takk for alt du betydde for oss og ikke minst var for oss.

 

 

Mormor var veldig glad i blomster og rosa blomster var en stor favoritt.  Og På denne tiden der alt i naturen spirer og gror og de vakreste markblomster vokser opp over alt var den beste årstiden…

Så ett blomsterhjerte ble det av de fineste markblomster

 

 

Følg oss gjerne på Facebook ‘huset med de 10 barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg