Det begynte med ett brev….

For en liten stund siden fikk vi ett brev i posten,det var adressert til Aron.” ÅÅÅÅååå – Jeg skal på førskolen,” jublet Aron glad…        

Og siden har han gledet seg …

Den gutten har vært klar lenge til å begynne på skolen…han tegner,og skriver tall og bokstaver hver eneste dag…og skal vi ut å kjøre har han blyant og bok med for det går fint å tegne og skrive i bilen og.Han gleder seg veldig til å lære enda mer å både lese og skrive.Og ikke minst få gå i bursdags besøk til klasse kamerater…ha ha  Og endelig kom tirsdagen den 3.mai.  han spretter opp ,hopper i klærne og venter på att de andre skole barna her skal både våkne og stå opp.Matpakken er laget,sko og jakke er på og han lurer på om vi skal dra snart. han er skikkelig gira og han er skikkelig spendt.Han lurer veldig på hvem han skal gå i klasse med og hvor mange det er. Mamman skal være med Aron på førskolen og Pappen skal videre til Drammen sykehus for flere undersøkelser av hjertet.

 

 

Brevet som kom i posten…Det hele begynte med dette brevet…

Så endelig er vi kommet på skolen.her skal vi være i 3 timer.

 

Først var det en runde med presentasjoner av alle navn… Det var 3 jenter og 4 gutter som skal begynne i 1. klasse til høsten…7 stk..akkurat passe mange. Så fikk førskolebarna utdelt blyant,fargeblyant og en tegne bok.og det synes Aron var kjæmpestas. Og de som ville kunne gå på tavlen å skrive navnet sitt.Og selvfølgelig det ville Aron…ellers og om de kunne andre bokstaver eller tall….

Aron sitt navneskilt på pulten….en søt liten pusekatt.

Og så skulle førskolebarna få en tur inni gymsalen og kikke på den. Og der var jammen 1.og 2. klasse å hadde gym….så fikk de hilse på de og…for til høsten skal førskoleklassen gå sammen med nåværende 1.klasse.

Og der fikk Aron og treffe William,for han går i 2.klasse

Og så var det tid for friminutt…og ute ventet Emilie og mange jenter på Aron….de synes Aron,lillebroren til Emilie var så søt…ha ha så de måtte rett og slett klemme på han…ha ha… Det er mye å gjøre på i skolegården og leke med,så her kommer Aron til trives godt .

Etter en pause skulle alle få ta en tur opp i 2. etasje,for der skulle de få hilse på rektor,og andre lærere m.m som hadde kontor oppe . De fikk og en lynvisitt inn i andre klasser,og hilse på andre elever.

og så når de kom tilbake hadde læreren en gave til alle de 7 førskole elvene. En aktivitetsbok med oppgaver og klistermerker inni. Ja det falt absolutt i smak hos denne karen…Enda mer han kan putle med og gjøre på…tegne og skrive…det elsker Aron.

 

Så var det tid for Matpause…..mmmm mat smaker alltid godt andre plasser…og mens førskolebarna spiste nisten sin fikk de se en filmsnutt,den gamle tegnefilmen fra Walt Disney “.Den stygge andungen “


De fikk og ett lite besøk av 1.og 2.klasse som kom med rosinboller for den som ville ha.Og så sang de to ALFABET sanger for de.Det var ett koselig besøk.

Og etter matpausen var det tid for en lekestund.Det hører jo og med.Og her er masse lego å bygge…det liker Aron veldig godt.


 

Alt i alt var den en fin førskole dag,og en liten Gutt som man må bare innse har blitt stor var veldig enig i det. Han synes det var veldig kjekt på førskolen og gleder seg masse til etter sommeren.

Så var det av gårde for å hente Pappen ,for no var han ferdig på Sykehuset. Han måtte hentes denne gang og for han hadde fått høy dose av bedøvelse og fikk kjøre forbud resten av dagen.

Han skulle b.l.a ta en CT (røngten) undersøkelse av kransårene.Dette er en Undersøkelse som gjøres for å se om det er forsnevringer på kransårene-det er de årene som forsyner hjertemuskelen med blod.. Og for att de skal få gjennomført undersøkelsen,må ikke pulsen være for høy.så da må man ta en tablett med betablokker  2 timer før.den senker pulsen. Så får man ett plastrør  via en venflon i albuen ,der man får en kontrastvæske rett inn i blodet. Så taes det bilder av kransårene ved hjelp av en CT maskin.Dette hadde Pappen vært gjennom før så han visste hva han gikk til,men da var det og sjekk av mageregion m.m Man blir skikkelig kvalm av den kontrastvæsken,men det går over.

Det ble og Tatt CT bilder,snitt bilder av selve hjertet og blodårene rundt hjertet. De målte og hjerterytmen med EKG . Og alt dette tok noen timer. Resultater av prøvene  vil komme seinere.

 

 

 

 

 

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK :’ Huset med de 10 Barna ‘

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg