Flinke Gutter !

No når pappen ikke er her for han er av sted med bilen,så blir det lite ‘jobbing videre’ på Bruktbutikk – prosjektet som vi holder på med. Han er dratt på Ullevåll sykehus og kommer til å bli der for å ta Gastroskopi m.m. Og han dro tidlig i dag  allerede klokka 06… . Det har vært mange fine dager her med sol,men sur vind…men jammen santen kom det ikke litt snø her og i går som mange andre plasser i landet…….vel absolutt til de minstes glede…ha ha …men den forsvant fort igjen. sånn typisk April…sol og snø blandet…Som tidligere dere vet så har vi en flott skog like ved her med bål plass og gapahauk. m.m ..Der måtte jeg og de minste  bare ta en tur…Mamman MÅTTE ha hvitveis næmlig …og no når våren er i full gang så spretter jo de vakreste første vårblomster opp over alt.og no er hvitveisen i full blomst i skog og mark…og de ligger som et teppe over bakken….Og da må de bare i hus…. Og med ivrige barn her i huset som er med på alt,så var det ikke vanskelig å få de med på en skogstur en ettermiddag…det synes de er stor stas..Bare det å gå i akkurat den skogen er og  stor stas…men å plukke blomster er visst og like artig…synes i allefall Gutta Boys…..så det ble lite plukket av Mamman,for det gjorde de  i stedet.

Dette er gode og fine stunder og ikke minst gode minner.Som tidligere sagt så er først av alt  denne bloggen som en slags  ‘dagbok’ for oss-hva vi gjør og finner på -der vi kan se tilbake på ting vi har gjort. og det synes barna her og er veldig kjekt.

 

Minstemann har funnet en hvitveis i skogen…

Og Gutta plukker og plukker….

En her og en der….

SE MAMMA : Sier Aron og viser opp en hvitveis

oj…så mange de har plukket

 

Det ble en fin bukett hvitveis til slutt…flinke og stolte gutter!!!

det som var litt dumt da var att alle hvitveisene hadde lagt seg til å ‘Sove’ siden solen hadde gått på andre siden av skogen og att det var seint på ettermiddag….men da fikk samtidig de minste se att blomster sover og…akkuratt slik som vi…og når solen kommer og det blir dag åpner de seg…så lærte de noe nytt i dag og….

men når vi kom hjem fikk de vann å stå i …og da begynte de å åpne seg…og gamle sko kan absolutt brukes til mange ting…ha ha  så har du ikke fått hvitveis i hus så er det bare å ta en tur i skog og mark,eller rett utenfor…..å plukk inn de vakreste vårblomster .

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook ; ‘Huset med de 10 barna’

3 kommentarer
  1. Jeg er ikke den flittigste kommentatoren nettverden har sett.. men her mååå jeg bare sende et ord.. så utrolig fin hvitveisen ble oppi skoen :-0 Har sett litt rundt ellers på bloggen her; så mye kreativt og fint! Du har gitt meg masse inspirasjon 🙂

  2. Ha ha du er bare arti du..Elise: vel…må nok si det samme her ..dårlig i komentatorverden. ..ha ha
   ..vel må bare si tusen takk…ja det meste går an..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg