Vi såg Et sommer tegn i dag…

Denne uken får pappen her i huset beskjed om resultatene På Vevsprøven som de tok da han var innlagt på ullevål sykehus.Han skal få vite om de skal fjerne den godartet svulsene (polyppen) som ligger helt nær leveren. Han skulle få svar forrige uke ,og da ringte de og fra Ullevål ~men legen ville sende prøvene videre og  la en patolog studere de. så da ble han sykemeldt en uke til…. og det ville gå en uke til svaret kom. Men egentlig har det vært veldig greit denne uka for det er full kjør med forberedelse til bruktbutikken som det skal bli etterhvert..med henting og bringing m.m Men for å få en ny sykemelding så måtte han til en fastlege .og det har vi nettopp byttet til ,og det måtte vi når  vi flyttet hit.Og den fastlegen hadde kontor ett stykke herifra og det var på en ny plass som vi ikke hadde vært før.Så mens vi ventet på Pappen så var det mye å se på her.

Det heter Vestfossen her ~og det er sikkert pga en foss for den hørte vi laaang vei ….og denne måtte alle se på…

Dette var spennende for en liten gutt..Skikkelig Drønn!!!

Og med det flotte været det har vært her i dag  så var det  nesten litt sommerfølelse i luften…vi hilset på to svaner nede ved bryggen…Her går det og visst  en båt om sommeren,som tar 2 timer og det fant vi ut at den må vi prøve en gang  når det blir sommer….

 

 

Det var og en liten lekeplass der som måtte testes ut…

 

 

Ååååå  se hva som kom…. dette må jo nesten være et sommer tegn….Den skjønneste marihønen var det  Joachim som fant …

Etterpå ble det en tur ned i lokalet  der vi holder på å lage bruktbutikk….og det begynner å fylles opp med ting jeg skal bruke som innredning….har og fått tak på en del gamle dører som skal brukes…
 

Like ved låg det mange Bjørke greiner som jeg har en plan med….

Veldig greit med gutter som hjelper til…

Ferdig…klar til bruk…så er det bare å se etterhvert hva de skal brukes til…


 

flere Brukte ting jeg har fått tak på som jeg skal og bruke….

Og enda mer jeg skal bruke til innredning….Men no skal det males og males …. mange ting,hyller og skap…så her er vi hver dag flere turer opp og ned…henter og bringer..og alltid 8 unger på slep…ha ha …men pyttsann ,,,de er veldig flink å hjelpe…og da kommer de til nytte likevel…ha ha så det er bare å følge med videre….

 

 

 

Følg oss gjerne på ; ‘Huset med de 10 barn’ på Facebook

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg