Det er noe nytt på gang Her.

Som de fleste vet så fikk Pappen her i huset en fantastisk givende og meningsfull jobb for noen mnd siden.og det er å være nødhjelps medarbeider. Og jobben hans går ut på å kjøre med enten en lastebil eller varebil rundt om kring å hente ting folk vil gi eller samlet inn.over hele østlandet og ellers mot sør og vestlandet…m.m Ellers sortere de varer på lageret av det som kommer inn og lesser i trailerne med som kommer  og skal til Moldova, Bulgaria,Albania og Romania m.m   Tidligere gav og mange folk penge gaver til nødhjelps arbeidet, men det har dabbet veldig av.Og det har de merket veldig for det koster en del å sende store trailere nedover til de østeuropeiske landene. Det er og 4 som jobber der som skal lønnes.De trenger og penger i moldova med ulike bygging og vedlikehold på både gamlehjem og handicaphjem m.m som drives .og ellers matkasser og suppe som gis hver dag der nede til hundrevis av fattige og uteliggere.

Så det ble snakk om for en god  stund siden att de ønsket å starte en bruktbutikk .Planen gikk ut på att en del varer som kom inn på nødlageret skulle selges i butikken og de pengene som kom inn der ble sendt tilbake til nødhjelpen.og videre til østeuropa.Det er og en del varer som kommer inn som ikke er egnet til å sende ned som nødhjelp b.l.a knuseting,glass,service,kopper og fat  m.m Så det er slikt som kan selges i butikken. Så for en stund siden fikk JEG spørsmålet….Har du lyst å drive den Bruktbutikken????? De måtte ha noen som hadde hjerte for brukte ting og for nød hjelp.Vi stiller med lokale sentralt og varer,men DU får ansvar å innrede en butikk og drive den….Pappens jobb blir og å hjelpe til å kjøre varer fra nødlageret til butikken m.m Jeg fikk lov å tenke på det~men det ble en selvfølge att dette skulle jeg gjøre…ha ha Vel jeg har jobbet på flere butikker oppover årene,men har aldri hatt ansvaret for det.Så jeg må virkelig  takke for tilliten der ja…ha ha Men att det er en bruktbutikk er absolutt midt I blinkende for min del.Jeg har virkelig sans  for gamle ting og brukt…Så ja dette blir virkelig spennende og veldig artig. Garantert en utfordring samtidig att det blir en del jobb fremover…. I går var vi å såg på lokalet…lyse fine lokaler og  absolutt noe å begynne med.bare man er kreativ så kan man få mye utav en slik plass ….Fikk samtidig  nøkkelen og beskjed…sett i gang gjør hva du vil.!!!! Så allerede mange tanker og ideer har blitt klekket ut…Så no er det virkelig noe nytt på gang her!!!! TENK det skal bli en bruktbutikk…. Så det er bare å følge med….!!!

Litt må og  males først….

 

Da blir det noen bilder fra ett tomt lokale som skal innredes og fylles med brukt ting…etterhvert…Den gule veggen rett frem skal og få bli hvit….

Glade og ivrige  barn og mann for dette nye prosjektet…

Det er egentlig 3 rom med dører gjennom ,så man kan gå rundt og rundt….

 

lyse fine lokaler

 Ett annet rom lenger inne som man kan ha møbler m.m og videre ut til ett lagerrom.og der fant selvfølge noen av gjengen en  pallejekk…..og den måtte jo prøves!!!

 

Planen er og å få en kaffimaskin og kanskje noe å bite i for kundene,steke vafler,en kakebit o.l.og bake kan jeg jo …ha ha 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg