Det perfekte vintervær !!

Atter en ny dag med strålende sol og det perfekte vintervær.Vi har og lovet barna her i huset att etter vi flyttet hit skulle ta en tur en dag å besøke ‘krøderbanen’~ krøderbanen er en ‘Museums jernbanelinje’ fra 1800 tallet som ligger like her ved-den sluttet å gå rundt 1958 men brukes i dag kun som turist attraksjon om sommeren,da kan man i helger ta det gamle damplokomotivet ca 26 km. No om vinteren er det stengt,men det er masse gamle vogner som står på ‘stasjonen’-og selve damplokomotivet er inni en garasje. vi har vært her en gang før,men det var før vi flyttet hit. Og i dag passet det fint siden det var søndag,vinterferie og de største var her en tur.

Synes det er veldig sjarmerende å være her med gamle bygninger og gamle vogner/tog.og i dag var det fint å sitte i solveggen-det var faktisk varmt og fint i solen !

dette her synes barna  er en  helt topp plass å være -for det første elsker jo alle gutta her tog og alt som har med tog å gjøre,og så kan man utforske området her.Er næmlig ett flott tur område like nedom jernbane stasjonen med ett fint vann,og no er det kommet tjukk is på det vannet,så man kan gå der.

Veldig mye å utforske og sjekke ut

 

Hei Hei Mamma…

Og selvfølgelig må man ha litt ‘niste’ med på tur!!!

Aron koser seg med sjokolade han…

HEEEEIIIII…..se på oss da….vi klarte å komme oss oppi en vogn…!!!!!

 

Men så har gjengen beveget seg nedenfor jarnbanestasjonen – mot isen.Ett fantastisk flott vær…

 

 

Det var bare utrolig fint ut på her når solen skinte … følte nesten som om jeg var kommet på svalbar…ha ha

Og her skal det visst knuses is i følge gutta….

Så de jobber på de….ble dårlig med knusing av is ja…isen var alt for tjukk…men de fikk no ‘tatt’ seg ut- ja her koset de seg veldig lenge.mammen gikk i skogen og fant greiner  som det har begynt å vokse litt  pusekatter på……..er jo ik så lenge til påske …

Pappen og Leah….(.’ du och jag pappa’….)

Joda- er jo helt greit å ha ‘ett øye ‘ med  kidsa….ha ha ha

Då er det bare å sette kursen hjemmover,for middag må lages før de to store jentene skal kjøres til Gardemoen ,for de skal ta flyet tilbake til Bergen.Men det har vært en flott tur ~og de gleder seg til sommertid for da skal vi ta turen med ‘krøderbanen ‘ – helt på ordentli’…

 

 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook; ‘Huset med de 10 barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg