Hvordan Går det med oss egentlig??

Ja Hvordan går det med dere ? ?                                                                                                               Det spørsmålet får vi sånn innimellom fra både her og der. Altså, Ja det går jo bare fint med oss. Men vi føler absolutt att vi lever sånn ‘mitt-i-mellom’ ‘barken og veden’ for tiden.

Som sagt flere ganger før, så har vi en eiendom som vi har sett på og ønsker oss i Kongsberg,men enda har ikke det finsansielle gått i orden enda. Men vi lever absolutt både i troen og håpet på att det vil komme til å ordne seg.                                                    

Enn så lenge leiger vi ett lite ‘Dukkehus’ bare 15 min fra Kongsberg,så vi er iallefall nærmere…ha ha 🙂  Det er veldig lite og trangt hus og mange kan ikke helt skjønne att vi velger å bo sånn.så mange personer. Men vi er ikke noe kravstore på noen ting og er bare glad og takknemlig , det er alltid noe å takke for hver eneste dag,det hjelper aldri å klage og så er det bare midlertidig og da blir situasjonen helt annerledes.                                                                                                       

Og så er det flere som lurer, Angrer dere på att dere flyttet? nei vi angrer ikke i det hele tatt.og selv om vi hadde ett stort fint og nytt hus på landet som mange kunne ønsket seg.og att vi solgte det og flyttet østover til noe helt fremmede og ukjendt. og ikke minst usikkert. Nei vi angrer overhode ikke,selv om det ikke har ordnet seg med Hus enda. 

  Så får vi veldig mange spørsmål …trives dere ?? då må vi og igjen bare si…Ja det gjør vi !! vi trives veldig godt her på østlandet,vi har og spurt barna mange ganger allerede det samme spørsmålet…og de sier ja…det gjør de..vi spør og ,kunne dere tenke dere å flytte oppigjen til Bergen…??? da er det enstemmig…..Nei !!! de trives veldig godt på skolen ,de har veldig greie lærere og elvene er veldig inkluderende og imøtekomende.Så de følte seg velkommen fra dag 1.                           

 Pappen i huset trives også godt på den nye jobben som nødhjelper. virkelig rikt og givende.Jeg er hjemme med de 3 minste,men har mange planer når vi får vårt eget hus. De tre minste trives og godt her,selv om det ikke er den store boltreplassen.Men barn er slik att de tilpasser seg veldig fort forholdene.    

 

Vi omgir oss med banan kasser og sekker på alle kanter,og vi har to soverom som vi sover 5 personer på hvert rom.på madrasser.om dagen setter vi madrassene opp etter veggen og da kan barna leke på gulvet.


Her er  ett av de to soverommene.og selv om de IKKE har lov å hoppe på madrassene,så hopper og spretter de minste likevell …(og slår salto) det er jo bare såååå gøyt…hm hm

mellom de to små soverommene oppe er det en åpen løsning,der trappen går ned og en liten krok som det er akkuratt plass til en to seter sofa. og en lenestol.Her står tv og her står en pc på ett lite bord.                                        

Leah elsker å sitte å se på ‘jenten og bjørnen’ som hun sier…favoritten hennes…


Selv om vi bor i ett lite hus,så må både oppvasken tas og klesvasken tas og alt annet husarbeid…men det er alltids hjelp å få..(.selv om det ikke blir så bra alltid da…ha ha)

Bretting av håndduker…i full konsentrasjon…


så kommer vi ned en bratt trapp,der er det en dør inn til ett lite bad ,en meter lenger bort kommer man inn i ett rom med t-kjøkken.og så gangen ut.

vi har ingen sofa,det er det ikke plass til.så denne lene stolen er liksom sofaen vår…ha ha


på den andre siden(venstre side,er det stablet med kasser til taket på hele veggen..) til glede for den ene katten,den klatrer opp ofte og legger seg på kassene…ha ha


ellers er det ett t-kjøkken til venstre for spisebordet,med noen skap,komfyr og kjøleskap…eller er det  bare plass til spisebordet…men ett par møbler må jeg liksom ha stående…blir så tomt og ‘kaldt’ ellers…


og når vi var på ikea måtte selvfølgelig ett par løkplanter være med hjem…og de blomstrer no…og når solen skinner her får man nesten litt vårfølelse…perleblomst er jo bare så fine…

men siden det er lite boltreplass inne,er barna mye ute.både på dagtid,ettermiddag og kveldstid…


 og det er god plass ute og alltid noe å finne på…

Det er ikke det store huset nei,men vi er likevell veldig takknæmlig for att vi har noen plass å bo (det er faktisk ikke noe selvfølge i det hele tatt) og vi må bare fortsette tålmodig med å tro og håpe att det er bare er midlertidig,og att vi må bare gjøre det beste utav situasjonen.Men vi har det bra ,vi trives veldig godt,og vi angrer ikke på att vi flyttet østover.men vi gleder oss selvfølgelig til vi får vårt eget hjem!!

 

 

 

Følg oss gjerne på  Facebook..’huset med de 10 barna’

4 kommentarer
  1. Du er ei tøffe du!!!! Elsker innstillingen din,- og tenker at det er ikke hvordan man har det men hvordan man tar det!Du vet at det er midlertidig med det lille søte hus og den trange plassen og alle banankassene,og gjør det beste ut av det.I dagens bortskjemte samfunn tror jeg ikke alle hade taklet det!!!!! SÅ hipp hurra for sunn fornuft ! Så godt at dere trives på alle måter,nå håper jeg virkelig det ordner seg etterhvert med eget hus og aller helst drømmehuset.Enn så lenge har du gjort det trivelig rundt deg og dere er så flinke å finne på ting med ungene så det er bare å kose seg videre!!!!
   TOveklem 🙂

  2. Det er veldig koseleg å følge med dåke på reisa mot ein ny heim på østlandet. Har lest bloggen din siste vekene og eg liker den godt. Er så fint med fleire familier med mange barn (me har berre halvparten av dåkas barneflokk, …enda iallefall;) Gud velsigne dåke ♥ Helsing Kristina

  3. ååå tusen takk Kristina: så koselig att du vil følge oss….jammen 5 barn er og stor rikdom,meld dere gjerne inn i ‘store familier i norge’ på facebook om du har facebook.det er for de som har fra 5 barn og oppover.ja det blir absolutt spennende fremover,men du vet alt som er umulig for mennesker er mulig for Gud !!!! bless ju tu’ 🙂 🙂

  4. ha ha ha Toves Sammensurium: ja du er jo bare morsom du….ha ha vel føler meg ikke særlig tøff,men det handler vel om å våge …våge å satse…så er man innstilt på noe så er det utrolig hvor mye tolmodighet man har …ha ha joda er nok drømmen’ som drar,og da holder man ut…men så er jo ikke vi noe som helst kravstore…vi er takknæmlig for det vi har… men du har så rett att samfunnet i dag er bortskjemt…og slik blir og desverre mange barn og…har hørt voksne si til oss….jeg hadde aldri i livet orket å bodd slik…ikke tale om…det er for lavt nivå…og att vi i tillegg bor så mange er utenkelig for mange…men vi er ikke sær på noe vi…ha ha men som sagt…vi ser absolutt frem til å få sitt eget..og få ha ett eget hjem…enn så lenge får vi glede oss over hver dag…tusen takk for alle gode ord Tove mor…ha en alldeles flott helg du og dine…stooor klem tilbake 🙂 🙂 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg