saftig og supergo ‘banankake med sjokolade

Ta en kikk på fruktfatet ditt og kanskje det ligger noen bananer som begynner å bli litt brune.

mange liker ikke så godt brune bananer,men man trenger ikke kaste de for det.

De kan fint brukes til en saftig banankake.

For i denne banankaken skal  helst de bruneste bananene brukes for de lager veldig god banansmak.

Dette er en oppskrift som jeg har brukt mange ganger ,

den er enkel å lage  og er like god og populær hver gang.

 

 

 

 

Siden vi er så mange her er dette en stor oppskrift,men om man vil ha mindre kake er det bare å halvere ingrediensene.

 

-SAFTIG BANANKAKE MED SJOKOLADE-

300 g sukker

250 g smør

3-4 egg

3 ts bakepulver

500 g mel

2 dl melk

 

3-4 godt modne bananer 

200 g sjokolade

 

 

 

MÅL OPP SUKKER OG SMØR-


 


 -SUKKER OG EGG VISPES SAMMEN TIL EN MYK MASSE-

 


 

 

-ETT OG ETT EGG TILSETTES-

 

 

 

DEL OPP 3-4 BANANER OG MOS DEM MED EN GAFFEL,BLAND I RØREN-

 

 

 

 

 

– MÅL OPP MEL OG BAKEPULVER OG BLAND FORSIKTIG I –   (om man rører hardt kan røren bli seig)

 

 


 

 

MÅL OPP MELKEN OG BLAND DEN I-

 

 


 

 

 – LITT ‘RØREHJELP’ fra LEAH  ER ABSOLUTT VIKTIG FOR Å FÅ EN GOD OG SAFTIG BANAN KAKE-

   og smake litt på røren er jo og litt lov..vett du.. 🙂

    

– HAKK OPP SJOKOLADEN OG VEND DEN INNI RØREN-

 

 


 

 

 

– MAN KAN BRUKE EN RUND FORM ELLER EN LITT MINDRE LANGPANNE Å HELLE RØREN OPPI-

 

 


 

 

 

-STEKES I  35-40 MIN  PÅ 200 GRADER-   ( MED MINDRE RØRE  ER NOK 25-30 MIN NOK )

 

 

STRØ GJERNE PÅ MELIS –

 

OG SÅ ER DET BARE Å KOSE SEG –

 

 

DEN ER LIKE GOD Å SPISE ALENE , MEN ER OG GOD MED VANILJE IS TIL-

OM MAN LAGER I LANG PANNE KAN DEN  FINT TAS MED I TURSEKKEN-

 

HER SOM DET MESTE ANNET SPISENDE, FIKK KAKEN BEIN Å GÅ PÅ…

 

Følg oss gjerne på facebook : Huset med de 10 barna’

 

13 kommentarer

Siste innlegg