gamle ‘skatter’

Som storelsker av gamle ting og gamle skatter,så består  mesteparten av huset her av gjennbruk,brukt funn og gamle ting.jeg elsker å gå på loppemarkeder og bruktbutikker. for å finne skatter.

Det er heldigvis mange som liker gjennbruk og det er bra ,både å gjennvinne det folk ikke vil ha lenger og det spare og miljøet igjen.

 Mye av gamle ting og skatter har både sjarm historie og minner i seg…feks vakre håndlagede møbler. solide er de og.

Her i huset er noe er malet og noe er orginalt.,og  siden vi er så mange i familien trenger man heller ikke være så redd for tingene,om det kommer  ett hakk eller fem.

 

Her en dag var jeg ute i uthuset og fant en gammel skuff,den fungerer fint som brett på kjøkken bordet.Blomster må jeg alltid ha stående og “dronning Ingrid” har fått plass denne uken.

 

 

 

 

Jeg samler og på gamle flasker og de er alltid fine å pynte med,er og fine som blomstervaser..det er helt  super gjennbruk enn att de skal bli stående i ett skap eller kastes.

 

Gammel tekannet funnet på fretex en gang.

 

 

 

“dronning ingrid ” er en superfin blomst som kan stå både ute og inne.Den minner meg om både mamma og bestemor,de hadde vinduene sin fult med penagolier.i alle slags farger og de tok stadig nye avleggere av de.

 

Gammel bokpapir kan fint gjennbrukes ved å pynte rundt blomstrene….

 

 

 

Det er  artig å finne gamle skatter ,og sette de frem,gir og gode signaler til barna att gjennbruk kan være like flott som nye ting…heller bedre og ikke minst rimeligere. 

8 kommentarer
  1. ååå sååå koselig kjære deg Toves Sammensurium for vakre ord….og så koselig att du stakk innom her,,,skikkelig stas……..goooo klem tilbakers…:

  2. åååå tusen hjertelig takk littavkobling.blogg.no for gode varmende ord,og jaaa det er noe eget med gamle skatter…men sant som du sier,er mye flott nytt og…blander her og nytt og gammelt…koselig du stakk innom 🙂

  3. ååå så flott…og såå koseligt littavkobling.blogg.no: er jo sååå mye fint med gamle skatter…men helt enig med deg…litt ‘ nytt’ må vi jo og ha innimellom…er jo såå mye fine ting der og …:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg